11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMitică Dragomir pune Craiova pe jar

Mitică Dragomir pune Craiova pe jar

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ieri că va înscrie clubul Universitatea Craiova în Liga I dacă va exista o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă în acest sens, dar este convins că apoi România va fi sancţionată pe plan sportiv de FIFA şi UEFA. „Eu primesc cu drag Universitatea Craiova în prima ligă dacă există hotărâre judecătorească. Nu trebuie să primesc cerere de înscriere din partea lor, eu sunt primul care îi primesc în Liga I dacă avem o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă. Dacă o instanţă ne spune să îi băgăm direct în Liga I, atunci îi băgăm şi apoi suportăm consecinţele sportive pe plan internaţional“, a spus oficialul LPF, conform Mediafax. „Eu când am hotărârea unei instanţe adaug Universitatea celor 18 şi jucăm în 19. Păi dacă aşa vrea instanţa, de ce să nu facem ce spun dânşii? Eu nu am calitatea să ignor hotărârile judecătoreşti. Eu respect totul. Sau poate să îi bage direct în prima ligă din Spania, poate Comunitatea Europeană le dă voie acum. Sau în Anglia, dacă aşa vrea Comunitatea Europeană. La noi e ca la nimenea. Suntem ţara tuturor posibilităţilor!“, a răbufnit Dumitru Dragomir.
Contactat de GdS, finanţatorul Ştiinţei, Adrian Mititelu, a admis că acceptă să înscrie echipa şi în Liga a II-a. „Aceste declaraţii nu au nici o valoare. Aştept un răspuns oficial, dar, dacă va fi acesta, ne vom înscrie în Liga a II-a. Nu este nici o problemă. Cred că le este teamă că, dacă ne-ar înscrie în prima ligă, ar recunoaşte fapta. Ei speră că nu vor fi trimişi în judecată. Când va intra pe rol dosarul penal, cele civile se vor suspenda. Dacă ne înscriau în Liga I, mai recuperau din prejudiciu“, a replicat Mititelu.
Clubul Universitatea Craiova a cerut, pe 20 februarie, FRF şi LPF înscrierea în sezonul 2013/2014 al Ligii I şi a solicitat acestor foruri găsirea unei soluţii juridice în acest sens pentru a se încadra în condiţiile legale şi statutare. Conducerea Ştiinţei susţine că este aptă din punct de vedere juridic să intre în Liga I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS