10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinul l-a ratat pe Ciucă

Severinul l-a ratat pe Ciucă

CS Turnu Severin a fost la un pas să-şi asigure serviciile lui Mădălin Ciucă, dar mutarea a picat în ultima clipă

Dorel Stoica, Florin Costea, Gabriel Velcovici, Ovidiu Dănănae, Mihai Roman şi, mai nou, Cătălin Crăciun nu au fost singurii jucători care au evoluat la Universitatea Craiova şi care au fost curtaţi în această iarnă de oficialii CS Turnu Severin. Alt fotbalist care şi-a legat numele de Ştiinţa şi care a fost dorit de Jerry Gane pentru returul de foc a fost fundaşul central Mădălin Ciucă, însă tratativele au eşuat.
„S-au purtat discuţii, dar, din păcate, totul a picat. Nici eu nu am fost foarte hotărât să plec de la Gaz Metan Mediaş, pentru că situaţia clubului de la Severin nu este prea grozavă. Veneam sub formă de împrumut, nicidecum definitiv, pentru că mai am contract cu Mediaşul încă un an şi jumătate. Oricum, a picat toată treaba, pentru că discuţiile s-au purtat prea târziu, iar luni s-a încheiat perioada de transferuri. Poate la vară, dacă vor reuşi să rămână în Liga I“, a explicat fostul căpitan al Ştiinţei, pentru GdS. „Tratativele le-am purtat mai mult cu foştii colegi de la Universitatea, cu Dorel Stoica în special, dar a fost o mică discuţie şi cu domnul viceprimar Marius Screciu. Am ascultat care a fost oferta lor şi urma să le transmit şi eu celor de la Mediaş, dar a fost tardiv. Eu mi-aş fi dorit să vin, pentru că la Mediaş nu prea mai joc, ceea ce nu-mi convine. Veneam în Oltenia, adică acasă, şi eram cu siguranţă iubit şi apreciat. În plus, refăceam o parte din echipa Universităţii Craiova, ceea ce mi-ar fi plăcut foarte mult“, a completat Mădălin Ciucă.
„S-a discutat cu Mădălin Ciucă, dar nu s-a ajuns la nici un rezultat. Mai multe nu pot spune, pentru că nu m-am ocupat eu de această problemă“, a spus directorul sportiv al CS Turnu Severin, Marian Zaharia.

„Universitatea va fi mereu în sufletul meu“

Întrebat dacă ar reveni la Craiova, în cazul în care Universitatea s-ar reînfiinţa în vară, Mădălin Ciucă nu a ezitat să-şi arate ataşamentul faţă de echipa-fanion a Olteniei. „Aş renunţa la tot imediat şi aş veni la Craiova. Nici nu se pune problema să nu vin, chiar şi în Liga a II-a, pentru că Universitatea a fost şi va fi mereu în sufletul meu. Am trăit clipe minunate acolo şi îmi pare rău că s-a ajuns la situaţia asta, dar eu sper din tot sufletul să revină din vară, pentru că suporterii craioveni suferă foarte mult. Aş veni cu mare drag, l-aş lua şi pe fratele meu, Silvian, să apere, dar acum trebuie să aşteptăm“, a punctat fundaşul de 31 de ani şi 1,84 metri.
Mădălin Ciucă este un jucător crescut de Extensiv Craiova, echipă la care a evoluat între 2000 şi 2003. În cariera sa a mai evoluat la Universitatea Craiova (2003-2004, 2005-2008), FC Caracal (2004-2005) şi Gaz Metan Mediaş, formaţie pentru care joacă din 2011.

Cojocăreanu, promovat

Conducerea CS Turnu Severin a decis să-l numească în funcţia de director de marketing şi imagine pe Cosmin Cojocăreanu, fostul ofiţer de presă ocupând postul rămas vacant după plecarea lui Nikos Koropoulis. De asemenea, s-a decis ca site-ul oficial al grupării de la Dunăre să fie cel vechi,
csseverin.ro, cel creat de Nikos Koropoulis, csturnuseverin.com, rămânând în administrarea fostului oficial grec.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS