9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMaxim, spre VfB Stuttgart

Maxim, spre VfB Stuttgart

Desemnat cel mai bun mijlocaş din Liga I în 2012, Alexandru Maxim (foto) a fost dorit cu insistenţă de Steaua în această iarnă, ofertele repetate fiind refuzate de jucătorul de 22 de ani, deşi clubul său de apartenenţă, Pandurii Târgu Jiu, era dispus să-l cedeze în Ghencea. Maxim a început pregătirile cu Pandurii pentru etapele rămase din retur, dar ieri-dimineaţă a primit o ofertă excelentă de la VfB Stuttgart. Fotbalistul originar din Piatra Neamţ a părăsit Antalya şi a zburat, la propriu şi la figurat, spre Germania cu un avion trimis de gruparea germană, iar aseară urma să efectueze vizita medicală.
„Sunt la aeroport. Prin intermediul meu a venit această ofertă. Jucătorul va afectua vizita medicală la Stuttgart. E un salariu de Bundesliga pe care Maxim îl va încasa. Sperăm că totul va fi bine şi acesta va semna cu ei“, a spus, la Sport.ro, impresarul jucătorului, Lucian Marinescu, precizând că va face tot posibilul ca lucrurile să se rezolve rapid, mai ales că astăzi este ultima zi de mercato în Europa. Conform impresarului, suma pe care o vor plăti cei de la Stuttgart în schimbul lui Maxim este de aproximativ 1,5 milioane de euro.
Din tabăra olteană, Marin Condescu a confirmat interesul a două formaţii din campionatul german pentru Alexandru Maxim, fiind convins că jucătorul nu se va mai întoarce la Pandurii. „Freiburg şi VfB Stuttgart s-au arătat interesate de jucător. Eu nu vreau să-i dau drumul, deși transferul lui ne-ar asigura 25% din bugetul clubului. Aş dori să văd dacă el e distrus dacă nu va pleca în această iarnă“, a spus şi Marin Condescu.
Stuttgart ocupă locul 11 în Bundesliga, având o „avere“ de 25 de puncte, după 19 etape.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS