10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinul, ţinut în şah de Mătăsari

Severinul, ţinut în şah de Mătăsari

CS Turnu Severin a remizat, scor 1-1, în primul joc de verificare din perioada precompetiţională, disputat ieri la Motru, în compania Minerului Mătăsari. Divizionara C a deschis scorul prin Daniel Sandu (‘55), care a executat impecabil o lovitură de la aproximativ 30 de metri lateral stânga, iar Sergiu Arnăutu a restabilit egalitatea în minutul 85.
Jerry Gane a început cu următoarea formulă: Panagopoulos – Moustakis, Tătaru, Biris, Velcovici – Hasanovic, Olah, Poiană, Avrămescu – Arnăutu, O. Tole. Pe parcursul jocului au mai intrat Mecea – Asanovic, Tripsas, Papagheridis, Negotei, Villas, Pavel Sorin, Ivan Bubalo. De asemenea, în tabăra de la Dunăre a mai intrat şi Ciprian Brata (Pandurii), dar acesta a fost „omis“ de oficialii olteni.
„A fost primul joc de verificare, care vine după o perioadă de acumulări fizice. În momentul în care ne aflăm cu pregătirea, sunt mulţumit de băieţi. Am încredere că jucătorii care vor rămâne, alături de cei care vor mai veni, vor forma o echipă bună. Sunt optimist şi încrezător în privinţa echipei!“, a declarat Jerry Gane, pentru site-ul oficial al clubului.
Pentru Minerul Mătăsari au evoluat următorii jucători: repriza 1: Barbu – Geoagă, Sava, Ularu, Pârvu – M. Dinu, Grecea, I. Stoian, Turcin – Ştoiu, G. Luca; repriza a 2-a: Pârjol – M. Dinu, C. Roman, Ularu, Ciocioană – Săvulescu, L. Vlăduţ, D. Sandu, Diarrassouda – Ad. Clipici, C. Mohora.
„A fost un joc de angajament, pe un teren acoperit cu zăpadă. Au fost destule ocazii la ambele porţi, iar rezultatul este unul echitabil“, a spus antrenorul Minerului Mătăsari, Ion Alecu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS