9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRomânia, surclasată de Letonia sub panou

România, surclasată de Letonia sub panou

Echipa naţională de baschet masculin a României, din care face parte şi jucătorul Ionuţ Drăguşin, de la SCM-U Craiova, a pierdut, luni, în deplasare în fața Letoniei, scor 53-89 (29-49), în cea de-a patra partidă din grupa D a preliminariilor CE din 2013.
A fost cea mai dură înfrângere de până acum în aceste preliminarii. Letonia a condus confortabil pe tot parcursul partidei şi, după 70-36 în minutul 30, nu a făcut decât să introducă rezervele şi să-şi conserve forţele pentru viitoarele partide.
Pentru România au înscris: Mandache 14 puncte, Moldoveanu 11, Nicoară 9, Silvăşan 7, Drăguşin 7, Paul 2, Popescu 2, Popa-Calotă 1. După patru etape, România se clasează pe locul 4, cu 5 puncte. Tricolorii vor mai juca astfel: Olanda – România (mâine), România – Georgia (2 septembrie, Sibiu), Bosnia-Herţegovina – România (8 septembrie), România – Lituania (11 septembrie, Sibiu). Primele două clasate, plus alte patru echipe de pe locul trei cu cea mai bună linie de clasament în cele şase grupe, vor obţine calificarea la turneul final al CE din 2013, din Slovenia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS