19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOţelul, campioana norocului

Oţelul, campioana norocului

Stadion: „Municipal“
Spectatori: 5.000
A marcat: Iorga ‘78.

Pandurii: Mingote – Pleaşcă (’84, Maxim), Viera, Chiricheş (’71, Al. Vlad), Cardoso – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – Vranjes (’77, Al. Grigoraş), Lemnaru, Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.

Oţelul: Grahovac – Râpă, Sârghi, Perendija, Sălăgeanu – Filip, Giurgiu – Antal (’63, S. Ilie), Neagu (’88, Paraschiv), Iorga – Punosevac (’50, Pena).  ntrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Nistor, Vranjes, Pintilii / Giurgiu, Sălăgeanu, Sârghi, Iorga.
Cartonaş roşu: Stromajer ’80
Au arbitrat: P. Unimatan – S. Slabu, B. Hârlab.

Oţelul a rămas visătoare după vizita pe „Old Trafford“ şi abia a trecut de centrul terenului la Târgu Jiu, dar a plecat cu toate punctele. Pandurii a fost echipa pozitivă, dar construcţia a picat undeva în preajma careului gălăţean. Singurele momente fotbalistice aplaudate pe „Municipal“ au fost tackling-urile impecabile ale lui Chiricheş, revenit ca titular. Totuşi, mingea a ajuns şi la Grahovac. Stromajer a trimis uşor cu capul după un corner (’22), iar Vranjes a lovit zidul dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri şi portarul Oţelului a cules mingea uşor (’30). Cea mai fierbinte fază s-a petrecut la mijlocul terenului înainte de pauză. Un gălăţean i-a spart nasul lui Stromajer, însă nici un arbitru nu a văzut gestul nesportiv care a rămas nesancţionat. Pandurii a fost aproape de fericire imediat după reluare, dar Voiculeţ a trimis doar în transversală, de la marginea careului (’47).
Oţelul a simţit pericolul şi i-a împins pe panduri în propria jumătate, reuşind să trimită şi primul şut spre poartă prin Giurgiu (’66). Oaspeţii au mai dus mingea în careul lui Mingote abia în minutul 78, dar de această dată cu folos. Pena a întors pentru Iorga şi acesta a catapultat mingea în vinclu (0-1, ’78). Pandurii şi-a pierdut şi un om, după ce Stromajer a fost eliminat uşor de Unimatan pentru o presupusă lovire cu cotul (’80). Râpă a scos de pe linia porţii în minutele de prelungire şi trupa lui Petre Grigoraş a suferit a doua înfrângere acasă în acest sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII