11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş, supărat

Grigoraş, supărat

Ghinion teribil pentru echipa Pandurii, care, în ciuda ocaziilor mari şi a dominării totale, a trebuit să se recunoască învinsă de Astra Ploieşti, scor 1-2

Nu au fost de ajuns o prestaţie bună şi o suită generoasă de ocazii, printre care şi două bare, pentru ca gorjenii să treacă de Astra Ploieşti. Pandurilor le-a lipsit un ingredient ce poate face diferenţa în fotbal, norocul. Gruparea lui Grigoraş rămâne cu evoluţia lăudabilă şi speranţa că jocul bun va fi convertit şi în puncte în următoarele dispute. „A fost ziua în care Pandurii a jucat foarte bine, dar a pierdut. Multe au contat. A contat că nu a intrat bara lui Vranjes, a contat bara lui Voiculeţ, că a ratat Lemnaru singur cu portarul, Stromajer singur. De partea cealaltă, mult-mult noroc. Se mai câştigă şi aşa. Poate şi noi am câştigat aşa. A fost ghinion pentru trei meciuri. Noi rămânem cu jocul bun şi cu ocaziile, ei rămân cu punctele. Păcat! Nu întotdeauna fotbalul este corect. Să luăm din jocul acesta doar lucrurile bune. Echipa a jucat şi, dacă va continua pe aceeaşi linie, poate ne revanşăm în meciurile viitoare. Aş vrea ca următoarele zece partide să le jucăm în acelaşi ritm, să avem tot atât de multe ocazii, şi, sunt convins, o să câştigăm cel puţin opt“, a declarat Petre Grigoraş.
Pe lângă cele trei puncte pierdute nemeritat, Pandurii l-ar putea pierde pentru o perioadă şi pe Vlad Chiricheş. Ajuns la spital cu ambulanţa pentru investigaţii, Chiricheş a fost diagnosticat cu o contuzie puternică, iar recuperarea sa nu este sigură până la jocul următor, cu FCM Târgu Mureş, programat vineri. „Vlad a suferit o lovitură puternică, dar nu e nimic grav. Cert este că are dureri, dar nu e ce ne-am gândit. Sperăm să-l recuperăm până la partida cu Târgu Mureş“, a spus Grigoraş.

Locul doi, un vis frumos
 
Dacă ar fi învins Astra, Pandurii ar fi rămas pe podiumul Ligii I. După acest eşec, trupa lui Grigoraş a coborât pe locul cinci, cu 14 puncte. „Era un vis frumos. Măcar pentru câteva zile eram şi noi pe locul doi, dar nu am putut. Dorinţă a fost şi nu am ce să le reproşez băieţilor, chiar îi felicit pentru atitudine, pentru modul în care au revenit, pentru că iar am plecat de la 0-1. Zeiţa Fortuna nu a fost de partea noastră“, a afirmat Grigoraş.
Frustrarea că au pierdut puncte în ciuda evoluţiei bune i-ar putea afecta psihic pe olteni. „Orice suporter al pandurilor e afectat, cu atât mai mult jucătorii şi antrenorii. Când joci prost, adversarul te domină şi pierzi, nu eşti atât de afectat, dar, când joci bine, când controlezi partida de la un capăt la altul şi pierzi, te doare. E normal să afecteze puţin psihicul pentru că te consideri nedreptăţit. Să sperăm că vom fi suficient de maturi să admitem înfrângerea, pentru că vineri avem meci important la Târgu Mureş şi trebuie să recuperăm din punctele pierdute“, a afirmat Grig.
Tehnicianul Astrei, Marius Şumudică, a rămas, cu multă şansă, neînvins pe banca Astrei. „Pandurii este una dintre echipele care joacă cel mai bun fotbal în momentul de faţă. Pot să spun că am avut noroc, Pandurii a făcut un joc extraordinar. A fost unul din meciurile bune ale campionatului“, a declarat Şumudică.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII