28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGrig, mulţumit de start

Grig, mulţumit de start

Pandurii a acumulat patru puncte după primele două etape ale sezonului, bilanţ pe placul tehnicianului Petre Grigoraş

Neînvinşi în primele două etape, pandurii pot spune că au un start reuşit de sezon. Chiar dacă jocul a scârţâit pe alocuri, rezultatele, 1-1 cu Ceahlăul, în deplasare şi 2-1 cu FC Braşov, acasă, îl
satisfac pe antrenorul Grigoraş. Astfel, gorjenii pot pregăti în linişte şi cu un moral ridicat următoarele două dispute de foc, cu Dinamo şi CFR Cluj, formaţiile care au impresionat în debutul acestui campionat. „Trebuie să recunosc că sunt mulţumit cu patru puncte după două etape. Putea fi mai bine, dar în acelaşi timp putea fi mai rău. Avem două săptămâni de linişte pentru a pregăti cele două meciuri extraordinar de grele care urmează, cu liderul actual Dinamo în deplasare şi cu CFR acasă, două echipe neînvinse care au acumulat maximum de puncte, două echipe solide, cu jucători foarte valoroşi, şi va trebui să ne prezentăm mult mai bine faţă de primele două etape pentru a emite pretenţii la obţinerea punctelor. Cel puţin pentru două săptămâni putem pregăti meciurile următoare cu un moral destul de bun şi sperăm să aducem şi jocul la un nivel mai bun“, a declarat Grigoraş.

Chiricheş, acontat
de Steaua

Stoperul pandurilor, Vlad Chiricheş, a semnat cu Steaua Bucureşti pentru cinci sezoane, însă va ajunge din iarnă la gruparea bucureşteană, cel puţin aşa susţine Gigi Becali pentru ediţia on-line a cotidianului Prosport. Becali afirmă că a plătit şi banii pentru achiziţionarea gorjeanului, dar tehnicianul Petre Grigoraş nu a fost informat că s-ar fi realizat acest transfer: „Nu ştiu absolut nimic. Mie mi s-a spus că până în vara anului viitor nu va pleca nimeni de la echipă. E o surpriză neplăcută pentru mine. Sunt conştient că nimeni de la o echipă mică nu poate ţine pe o perioadă mai lungă jucători valoroşi. Sunt şi plăcut surprins să aflu că mai mulţi jucători pe care îi pregătesc sunt doriţi de echipe puternice din Liga I. Din punctul meu de vedere şi al echipei, este o pierdere. Pentru Vlad este un pas înainte. Eu am şi spus că era indicat pentru el să plece la o echipă mare din vara anului viitor. El şi acum poate juca titular la naţională fără nici o problemă“, a comentat Grigoraş. Oficialii echipei din Târgu Jiu nu au putut fi contactaţi pentru a confirma sau infirma transferul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS