28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBatin: Pandurii, un pas înainte pentru mine

Batin: Pandurii, un pas înainte pentru mine

Curtat de Pandurii  încă din sezonul trecut, Paul Batin a ajuns, în sfârşit, în această vară sub comanda lui Grigoraş. „Trebuia să ajung mai repede la Târgu Jiu, dar e bine şi acum. Sper să fie într-un ceas bun. M-au convins oamenii de aici, echipa, domnul antrenor. Da, am plecat de la o echipă mare, dar nu e un pas în spate. Din contră, e un pas înainte pentru mine şi sper să demonstrez că am valoare. Nu pot să spun că domnul Grigoraş e o garanţie pentru mine. M-a dorit foarte mult şi nu vreau să-l dezamăgesc. Va fi grea lupta pentru titularizare, dar sper să mă impun. Sunt sigur că cel mai bun o să joace. Important e că aici am mai multe şanse, aici am fost dorit şi am vrut şi eu să vin. Sper să fi făcut o alegere bună“, a declarat Batin.  

Grigoraş: Sper ca Batin să joace titular

„Îl aştept pe Batin să demonstreze. E prematur acum să spun dacă va fi sau nu surpriza plăcută a pandurilor în noul sezon. El a jucat în câteva meciuri, s-a descurcat destul de bine, dar, pentru a dovedi că nu ne-am înşelat, va trebui să înscrie cât mai multe goluri în partidele pe care le va juca la Pandurii. Sper să joace titular, de asta l-am adus. Nu l-am adus la număr. Am încredere în el, e un băiat muncitor, care s-a acomodat destul de repede pentru că Pandurii este o familie care s-a format şi care l-a adoptat foarte bine. Ca şi Lemnaru, pe care l-am luat acum definitiv şi care a devenit deja gorjean, şi pe Batin îl aştept să fie un jucător esenţial în campionatul viitor“, a afirmat antrenorul Grigoraş.

Au ajuns, în sfârşit, camerunezii

Pandurii testează în aceste zile doi jucători camerunezi, Arnaud Monkam Nguekam, de 25 de ani, mijlocaş ofensiv cu experienţa a trei sezoane jucate în Norvegia, şi Olomo Nkodo Leon Basile, un atacant de 21 de ani. Aceştia au fost aşteptaţi în Austria, însă nu şi-au putut procura viza în timp util. „O să vedem dacă cei doi vor fi sau nu întăriri pentru noi. Au venit mai demult, aş fi vrut să-i văd şi în Austria, dar, din păcate, nu au ajuns la timp. Au referinţe destul de bune, CV-uri bune, dar să-i vedem, apoi vom lua o decizie în privinţa lor, dacă-i vom opri sau nu“, a spus Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS