17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAchiziţii noi, dar cunoştinţe vechi

Achiziţii noi, dar cunoştinţe vechi

Călin Cristea şi Valentin Lemnaru sunt două dintre „noutăţile“ pandurilor din această vară, deşi au cochetat cu Pandurii încă de la începutul acestui an. Cristea a fost achiziţionat în iarnă de Pandurii de la Unirea Alba Iulia în contul sumei de 70.000 de euro, însă oficialii gorjeni nu au înregistrat transferul în timp util şi fotbalistul nu a mai putut fi legitimat, deşi s-a pregătit sub comanda lui Grigoraş atât la Braşov, cât şi în Antalya, fiind obligat să revină la Alba Iulia. Acum Cristea e sigur că va debuta la Pandurii şi se luptă să-şi câştige un loc de titular în cele două cantonamente ale verii. „Am vorbit şi cu conducerea şi totul este ok. De acum mă lupt să prind un loc de titular. A fost o dezamăgire că nu am rămas din iarnă, dar contează doar viitorul pentru mine, nu mă mai interesează trecutul. Concurenţa este benefică şi pentru echipă, şi pentru jucători. Important e ca toată lumea să fie sănătoasă şi cel mai bun să joace“, a spus Cristea.

Lemnaru: Mi-am propus multe goluri

Valentin Lemnaru a sosit în iarnă de la U Cluj sub formă de împrumut, iar în această vară atacantul a fost transferat de Pandurii pentru trei ani. „Am fost mulţumit de returul pe care l-am făcut aici, am vorbit şi cu domnul Grigoraş, care s-a declarat şi el mulţumit de mine şi am hotărât să continuăm împreună“, a declarat Lemnaru. Ex-clujeanul a reuşit trei goluri în retur pentru Pandurii, dar sezonul viitor ar vrea să o facă mai des.
„Mi-am propus să înscriu cât mai multe goluri, iar echipa să realizeze obiectivul pe care ni-l propune conducerea. Cu cât mai multe goluri, cu atât mai bine, dar important e ca echipa să câştige. Vedem ce o să fie în campionat“, a mai spus atacantul. În ceea ce priveşte obiectivul, un loc la jumătatea clasamentului ar fi la îndemâna echipei gorjene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS