17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportObiectivul lui Chiricheş: să plece de la Pandurii

Obiectivul lui Chiricheş: să plece de la Pandurii

Fotbalistul care a spus nu Stelei, Vlad Chiricheş, a fost dorit şi de Răzvan Lucescu la Rapid Bucureşti în această vară, însă gorjenii au cerut foarte mulţi bani în schimbul său şi tranzacţia a picat. „Nu ştiam de interesul Rapidului pentru mine. Răzvan Lucescu este un antrenor de calitate şi cred că mi-ar fi prins bine să lucrez cu el“, a comentat Chiricheş. Fundaşul pandurilor nu are de gând să încheie campionatul viitor la Târgu Jiu, mai ales că are promisiunea oficialilor gorjeni că la iarnă se poate transfera. „Cum mi-ar prinde încă un sezon cu Pandurii? Poate îl fac eu să fie jumătate. Îmi doresc să fac pasul la o echipă mare şi sper să facem un tur de campionat cu jocuri bune, care să ne aducă oferte. Nu ştiu dacă trebuie să mă mai gândesc să plec încă din această vară. Poate, dacă o să apară ceva, sunt dispus să încerc… Revenirea pandurilor pe terenul din Târgu Jiu sper să nu fie prea târzie pentru mine. Eu cred că va fi foarte bine pentru echipă, stadionul va fi plin, gazonul este superb. Îmi doresc să las Pandurii cât mai sus în clasament, undeva în intervalul 1-8, atunci când voi pleca. Eu cred că nu se mai poate vorbi acum la Pandurii de evitarea retrogradării“, a declarat Chiricheş. Stoperul pandurilor şi-ar dori să ajungă la o echipă din vestul Europei direct de la Pandurii şi nu prin intermediul echipelor mari din România. „Mi-aş dori foarte mult să plec afară, undeva în Vest. Nu pot să zic că exclud Rusia sau Ucraina, dar aş prefera să joc în Vest. Cred că mi s-ar potrivi campionatele din Germania, Olanda… Chiar şi Portugalia. Cunosc fotbalul de acolo şi cred că mă pot descurca“, a mai afirmat Chiricheş.

Şapte „indisponibili“
la Sibiu

Pandurii a plecat ieri la prânz în cantonamentul de la Sibiu, însă tehnicianul Petre Grigoraş nu are decât 21 de jucători apţi, cel puţin în primele zile: Lazar, Horvat – Popete, Chiricheş, Tătaru, Rada, Grecu, Alexandru Vlad, Viera, Voiculeţ, Băcilă, Vranjes, Nistor, Pintilii, Avramescu, C. Cristea, Unguru, O. Bucur, Lemnaru, Stromajer şi Alex Grigoraş. Pedro Mingote are bătături şi nu se poate antrena normal, Cardoso şi Pleaşcă se află la Bucureşti pentru examene medicale amănunţite, Daniel Popescu şi Voinea sunt la loturile naţionale, Rusu s-a prezentat la reunirea echipei FC Braşov, echipă cu care se află sub contract până pe 30 iunie, iar Brata este în recuperare după operaţia la nas suferită recent.
Pandurii a perfectat la Sibiu şi un amical cu o echipă de categorie inferioară. „Din păcate, nu am reuşit să perfectăm cele două jocuri pe care ni le-am fi dorit pentru că nu am găsit adversari. Multe echipe nu au început încă pregătirea, nici de C, nici de B. Se pare că vom avea un singur meci cu o echipă mai modestă. În rest, vom face jocuri între noi pentru a vedea potenţialul celor nou-veniţi şi pentru a perfecţiona jocul nostru“, a declarat Grigoraş.Tehnicianul Petre Grigoraş mai are în vizor un singur atacant. Vârful vizat este Axente de la FC Timişoara, însă şi Paul Batin ar putea reapărea în ecuaţie în cazul în care CFR Cluj va renunţa la serviciile sale după primul cantonament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS