9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu a fost amendat din nou

Mutu a fost amendat din nou

Adrian Mutu va fi amendat din nou de clubul Fiorentina deoarece a participat, în urmă cu două zile, la un joc de fotbal în 7, în condiţiile în care el nu poate evolua fără autorizaţia conducerii clubului, a anunţat cotidianul Gazzetta dello Sport.
„Pentru Adrian Mutu se apropie o nouă amendă“, scrie sursa citată, adăugând că Mutu a jucat alături de un grup de prieteni, între care şi Francesco Flachi, fotbalist suspendat 12 ani pentru dopaj, după ce a fost depistat pozitiv de două ori.
Potrivit site-ului violanews.com, Adrian Mutu a luat şi cina cu Flachi, după ce a jucat fotbal cu acesta. Cei doi au luat masa la restaurantul din Florenţa la care Mutu deţine acţiuni.
Impresarul Alessandro Moggi a declarat, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, că Adrian Mutu trece printr-o perioadă delicată, dar „va fi bine“.
Cotidianul Corriere dello Sport scrisese miercuri că Adrian Mutu a fost amendat cu 150.000 de euro pentru „ultimele neglijenţe“ şi că Fiorentina vrea „să scape“ de român, pentru ca „jucătorii să nu aibă în spate fantoma Fenomenului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS