19 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii, sleiţi de puteri

Gorjenii, sleiţi de puteri

După ce a pierdut etapa trecută cu CSU Asesoft Ploieşti, Energia Rovinari a mai bifat o înfrângere pe teren propriu, de această dată în faţa liderului la zi al Diviziei A, BC Mureş Târgu Mureş.

Sintagma din anii trecuţi „Nimeni nu câştigă la Târgu Jiu“ nu mai are acoperire şi în acest sezon, trupa lui Slobodan Nikolic ajungând deja la trei înfrângeri acasă, cu CS Otopeni, CSU Ploieşti şi BC Mureş, în etapa a 12-a. Dacă ploieştenii au câştigat cu arbitrii, mureşenii au părăsit Sala Sporturilor din Târgu Jiu în aplauzele publicului gorjean ca o recunoaştere a superiorităţii din teren.  Mureşenii s-au impus cu scorul de 79-71 (19-23, 22-17, 19-12, 19-19).
Tehnicianul Energiei nu-şi explică apatia din jocul echipei sale. „Felicitări echipei din Târgu Mureş, astăzi (sâmbătă -n.r.) aceşti băieţi au arătat că vor să fie ca o echipă, au dat totul pe teren pentru a câştiga. Urmează un meci foarte greu la Mediaş, dar pentru mine este o problemă pentru că jucătorii arată foarte obosiţi. Pare că noi jucăm miercuri-sâmbătă, nu Târgu Mureş pentru că ei au arătat ca o echipă fresh pe teren. Cu siguranţă este unul dintre cele mai slabe meciuri ale Energiei din acest sezon. Nu spun că ar fi trebuit să avem foarte multă energie, dar nici aşa. Am jucat bine primele 20 de minute, am pierdut la un singur punct. Dacă am fi avut mai multă energie pentru acele mingi care se consideră pierdute, am fi putut să câştigăm. Nu ştiu care este motivul acestei oboseli, în ultimele două săptămâni chiar s-au schimbat antrenamentele, nu mai avem două antrenamente pe zi, ci doar câte unul. Le spun tot timpul că oboseala este în primul rând mentală şi de acolo pleacă şi cea fizică.
Astăzi nu am avut energie pozitivă pentru a câştiga“, a declarat Nikolic. Tehnicianul sârb îşi asumă răspunderea pentru rezultate, dar va opera şi modificări printre titulari. Pentru Energia au evoluat: Troupe (5 puncte), Lupusavei (3), Darby (13), Căpuşan (17), Oluic (2), Mocanu (7), Bigus (10), Stroescu, Nikolic (14), Gliga, Bratoloveanu, Alionescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS