16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVoiculeţ: Păcat că am ratat

Voiculeţ: Păcat că am ratat

Claudiu Voiculeţ şi-a făcut mea culpa după penaltiul ratat cu „U“ Cluj, ce ar fi putut aduce trei puncte gorjenilor, însă crede că Pandurii are şanse mari să se salveze de la retrogradare.

Pandurii Târgu Jiu a avut şansa să plece cu toate punctele de pe terenul echipei „U“ Cluj, beneficiind de un penalti în minutul 78, la scorul de 1-1, însă golgheterul gorjenilor, Claudiu Voiculeţ, a şutat slab şi Huţan a apărat. Voiculeţ a explicat de ce a ales să bată al treilea penalti consecutiv în partea dreaptă a portarului: „Mi s-a părut că portarul a plecat în partea cealaltă. Am auzit şi eu că portarul ar fi plecat mai devreme de şut, dar asta a fost. Dacă nu s-a repetat… Consider că am pierdut patru puncte cu Rapid şi «U» Cluj. La Rapid a fost ceva. Am pierdut multe puncte şi cu Urziceniul, şi cu Dinamo… Nu ştiu dacă voi executa un eventual penalti vineri. Asta depinde de antrenorul Grigoraş. Eu mă bag. Am ratat un penalti, se mai întâmplă. Păcat că s-a întâmplat acum. Erau bune trei puncte“, a comentat Voiculeţ.
Pandurii a primit cinci lovituri de la 11 metri în acest sezon, patru dintre ele fiind transformate de Voiculeţ (2), Orac şi Pintilii.

„Jocul echipei
ne dă speranţe“

Golgheterul echipei Pandurii în acest sezon, cu trei reuşite, Claudiu Voiculeţ, crede că Pandurii are şanse mari să rămână în Liga I, bazându-se pe jocul echipei. „Giuvaierul“ speră ca gorjenii să învingă vineri pe FC Braşov în ultimul joc de acasă al turului şi să-şi sporească şansele de menţinere în Liga I.
„Şansele de salvare de la retrogradare sunt mari. Jocul echipei ne dă speranţe şi încredere. Acum rămâne să vedem. Cu o pregătire bună la iarnă… Meciul cu Braşovul trebuie să-l câştigăm neapărat. Aşteptăm acest meci să câştigăm şi apoi, cu 17 puncte va fi altceva. Poate mai scoatem ceva şi la Vaslui“, a spus Voiculeţ. Mijlocaşul crede că echipei Pandurii i se potriveşte în acest moment sintagma „atacul, cea mai bună apărare“, date fiind carenţele din defensiva oltenilor. „După câte se vede, schimbarea antrenorului ne-a făcut bine. Am adus puncte, avem moral. Nu pot să spun dacă jocul nostru mai ofensiv este cheia către rezultatele pozitive. Nu discut eu tactica, asta e treaba antrenorului. «Gazul» a stat cu echipa pe linia de 16 metri şi n-a primit gol. Noi, la o fază fixă, la un out, luăm gol… Noi nu putem să stăm în poartă, că luăm gol. Şi la Steaua, toată lumea ne-a acuzat că am picat fizic, dar n-am picat fizic, ci psihic. Nu poţi să ai o fază fixă în minutul 62 şi să iei gol… O singură acţiune şi să iei gol… Numai la noi se poate întâmpla asta. Toate contracandidatele noastre au făcut puncte în această etapă. Sunt echipe bune şi au făcut acum rezultate la care nu ne-am fi aşteptat. Şi la Vaslui cu Astra, chiar şi Târgu Mureş… Sper ca după victoria noastră de vineri să se mai aşeze lucrurile“, a declarat Voiculeţ.

Grigoraş, la 46 de ani

Petre Grigoraş a împlinit ieri 46 de ani, eveniment pe care tehnicianul l-a sărbătorit la antrenament. „E cea mai tristă zi. Cum să mă bucur că am mai îmbătrânit cu un an? Să se bucure alţii. Eu o să mă bucur vineri dacă batem Braşovul“, a comentat Grigoraş. Tehnicianul a primit un tort din partea elevilor săi şi un tricou al pandurilor, inscripţionat cu numărul 46. Jucătorii speră să-i ofere vineri aşteptatul cadou de trei puncte cu FC Braşov.
„Sper să-i facem şi vineri un cadou, dar era bine să fi câştigat şi la Alba Iulia. Aşa îi făceam un cadou extraordinar“, a afirmat Voiculeţ. Antrenorul a fost felicitat şi de oficialii clubului Pandurii, dar şi de câţiva spectatori prezenţi la antrenament.

Florin Hidişan
a fost luat la rost

Florin Hidişan s-a plâns la antrenamentul de ieri că are dureri la picior în momentul lovirii balonului, însă Grigoraş nu a crezut văicărelile decarului pandurilor. „După-amiază mergi la ecografie şi, dacă nu ai nimic, te duci acasă“, l-a apostrofat Grigoraş. Hidişan s-a accidentat în jocul cu Rapid şi a fost diagnosticat cu miozită, iar de atunci este în recuperare, Grigoraş sperând să-l folosească în meciul cu FC Braşov. Fotbalistul a mai pretins că este accidentat şi cu alte prilejuri. În mandatul lui Sorin Cîrţu, cu Internaţional Curtea de Argeş, scor 2-3, a fost transportat la spital, lăsându-şi echipa în zece oameni, acolo dovedindu-se că nu avea nimic, venind înapoi la stadion pe propriile picioare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII