19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSlobodan Nikolic e sigur de victoria cu piteştenii

Slobodan Nikolic e sigur de victoria cu piteştenii

Energia Rovinari primeşte sâmbătă, de la ora 19.00, la Târgu Jiu, replica formaţiei BC Argeş Piteşti, joc contând pentru etapa a cincea a sezonului regulat al Diviziei A de baschet masculin. Tehnicianul Energiei, Slobodan Nikolic, susţine că echipa sa nu se poate împiedica de gruparea piteşteană, fiind mult prea bine pregătită. „Cunoaştem pe BC Piteşti, este o echipă accesibilă şi nu cred că o să ne creeze probleme. Au şanse minime să câştige la Târgu Jiu, pentru că noi suntem foarte bine pregătiţi“, a declarat Nikolic. „Sunt foarte mulţumit de cum a jucat echipa în primele patru etape. Înainte de începutul campionatului eram foarte optimist şi am spus că o să avem trei victorii şi o înfrângere. Stupid a fost faptul că am pierdut cu CS Otopeni“, a mai spus Nikolic.
Cu Bigus în creştere de formă, tehnicianul sârb al Energiei rămâne optimist chiar dacă gorjenii vor întâlni în perioada următoare BC Piteşti, CSU Sibiu şi „U“ Cluj Napoca. „Bigus a arătat o creştere foarte mare în joc. Este un pivot de care se va vorbi frumos şi care va ajuta foarte mult echipa în viitor. Urmează o perioadă cu trei jocuri importante pentru noi, jocuri care ar putea să conteze foarte mult la finalul campionatului. Jucăm cu Piteştiul, apoi la Sibiu şi primim vizita celor de la Cluj. Cred că putem să batem toate aceste echipe. Cel mai important meci este cel cu Piteştiul acasă. Suntem pregătiţi, nu avem probleme de sănătate şi sunt convins că echipa se va dărui total pentru victorie“, punctat Nikolic.
Louis Darby este liderul Divizie A la baschet masculin la capitolul eficienţă, cu o medie de 24, urmat de Titus Nicoară şi Branislav Tomic. Acelaşi Darby ocupă locul secund la media de puncte marcate pe meci după patru etape, 21, fiind detronat de Leroy Dawson, 22,3 puncte/meci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS