9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportClujenii au dat-o în bară pe Olimpico

Clujenii au dat-o în bară pe Olimpico

Traore a ratat incredibil la Roma, iar CFR a pierdut un meci în care putea avea un avantaj de două goluri.

Campioana României, CFR Cluj, a jucat de la egal la egal cu vicecampioana Italiei, AS Roma, chiar pe „Stadio Olimpico“, dar, din păcate, nu a fost suficient ca ardelenii să obţină un rezultat pozitiv. Italienii s-au impus cu 2-1 şi CFR va fi nevoită să obţină puncte din confruntarea cu Bayern München pentru a mai spera la locul al doilea în grupă. În cazul în care ar fi obţinut măcar un egal la Roma, CFR ar fi avut patru puncte în clasamentul grupei şi s-ar fi distanţat la trei „lungimi“ de „giallo-rossi“ dar, pierzând, elevii lui Sorin Cîrţu au ajuns la egalitate cu adversara lor de marţi seară. Pe „Olimpico“, golurile Romei au fost marcate de Mexes (‘69) şi Borriello (‘71), iar ardelenii au punctat prin Rada (‘78).

Cîrţu nu l-a certat
pe Traore

Sorin Cîrţu a declarat că jucătorii săi au avut o evoluţie bună în întâlnirea cu AS Roma şi a preferat să nu comenteze ratările atacantului Traore, care a trimis de două ori mingea în bară la scorul de 0-0.
„Nu vreau să discut de decizii individuale ale jucătorilor, aşa au gândit ei în asemenea momente. Când ratezi asemenea ocazii, eşti taxat. Noi cu barele, ei cu golurile, asta este concluzia pe care pot s-o trag. Roma a meritat să câştige. Am făcut un meci bun, dar contează rezultatul, punctele adunate, ca să iei bani, să mergi mai departe, să ai glorie, faimă. Au dominat, au avut şi ocazii bune, dar să nu uităm că golul doi este suspect de ofsaid. Departajarea şi ruperea echilibrului în teren s-a făcut la faza lui Borriello. Dacă dădeam gol în minutul 60, când a fost bara, alta ar fi fost desfăşurarea, în altfel de presiune ar fi jucat şi ei. Puteam să obţinem un rezultat pozitiv, fără exagerare. Dacă am fi obţinut un rezultat bun, am fi sperat la calificare până în finalul grupelor“, a declarat Cîrţu la TVR.

Ranieri crede că Roma a meritat victoria

Antrenorul formaţiei AS Roma, Claudio Ranieri, susţine că echipa sa a avut ocazii multe în meciul câştigat cu CFR Cluj şi că victoria a fost meritată.
„Scorul corect este cel de pe tabelă. Am avut ocazii multe, a fost bine pentru noi. Am jucători foarte buni şi a fost important să blocăm acţiunile CFR-ului. Golul marcat de CFR Cluj a relansat jocul. Jucătorii români sunt foarte, foarte buni. Traore este tânăr, are viteză“, a declarat Ranieri la TVR.
De aceeaşi părere a fost şi portarul italienilor, Bogdan Lobonţ. „Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm, chiar dacă a fost împotriva unei echipe româneşti. Cred că am dominat meciul de la cap la coadă, lăsând la o parte cele două bare ale CFR-ului. Luptând pentru orice minge am reuşit să câştigăm. CFR e o echipă bună, a făcut un meci bun, dar nu este de ajuns. Poate dacă îi intrau ocaziile la 0-0, acum se spunea că Bayern şi CFR sunt favorite la calificare. Mingea e rotundă, fotbalul e ciudat, nu se ştie niciodată“, a afirmat Lobonţ.

Rezultatele din Liga Campionilor
Marţi seară s-au jucat meciurile din grupele E, F, G şi H ale etapei a doua din Liga Campionilor. Iată rezultatele: Grupa E: FC Basel – FC Bayern München 1-2, AS Roma – CFR Cluj 2-1. Grupa F: Spartak Moscova – MSK Zilina 3-0, Chelsea Londra – Olympique Marseille 2-0. Grupa G: AJ Auxerre – Real Madrid 0-1, Ajax Amsterdam – AC Milan 1-1. Grupa H: Partizan Belgrad – Arsenal Londra 1-3, Sporting Braga – Şahtior Doneţk 0-3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII