19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGîngioveanu şi Lopes, gata de joc

Gîngioveanu şi Lopes, gata de joc

Spectator în primele două etape, Cosmin Gîngioveanu a intrat în vederile antrenorului Ţicleanu pentru meciul cu Victoria Brăneşti şi mâine s-ar putea ca internaţionalul de tineret să revină în primul „11“, meci în care va debuta, probabil, şi brazilianul Lopes.

În meciul de mâine seară de la Buzău, n-ar fi exclus ca antrenorul Aurel Ţicleanu să trimită în teren o formaţie schimbată faţă de ultimul meci al oltenilor, cel cu Steaua. După toate probabilităţile, va debuta sub culorile alb-albastre fundaşul David Lopes. Brazilianul e apt din punct de vedere fizic şi are şanse mari să fie oprit în lot pentru meciul cu Brăneşti, dar, probabil, nu va fi titular din primul minut al întâlnirii cu Victoria Brăneşti.

Ţicleanu: Gîngioveanu nu mai vrea să plece

În schimb, ar putea juca în primul „11“ Cosmin Gîngioveanu, a cărui situaţie a fost destul de confuză la acest început de campionat. Titular în echipa naţională de tineret, el nu a fost oprit de Ţicleanu pentru cele două meciuri de început ale Craiovei deoarece şi-a exprimat dorinţa să plece de la Universitatea, iar finanţatorul a fost de acord cu vânzarea, dar a pus un preţ destul de mare pentru aceste vremuri de criză. Fostul antrenor al Craiovei, Mircea Rednic, l-ar vrea pe Cosmin în Azerbaidjan, la Hazar Lankaran, actuala echipă a „Puriului“.
Despre cazul lui Gângioveanu a vorbit zilele acestea şi Ţicleanu. „L-am lăsat să-şi caute echipă după ce a anunţat că vrea să plece în străinătate. Boala lungă e însă moarte sigură şi după un timp i-am spus că trebuie să se hotărască. Mi-a zis că e gata să ajute echipa, că nu vrea să mai plece. Va avea şanse, sper să profite“, a spus pentru craiovamaxima.ro Aurel Ţicleanu.
În meciul cu Steaua, Ţicleanu l-a folosit, în repriza a doua, pe Wobay, dar acesta nu l-a impresionat pe „Chiose“: „Toţi mi-au zis cât de bun fotbalist este! Nu mi-a plăcut cu Steaua, vreau mai multă dorinţă de la el, sper că a înţeles“.

Haţegan fluieră la Buzău

Pentru meciul cu Victoria Brăneşti de mâine seară de la Buzău, CCA l-a delegat la centru pe Ovidiu Haţegan (Arad), în timp ce arbitri asistenţi au fost desemnaţi Ionel Popa (Paşcani) şi Eduard Ungureanu (Bucureşti), postura de arbitru de rezervă revenindu-i lui Ionel Ivan (Brăila).
Observator din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost desemnat Marian Dorobanţu din Buzău, în timp ce bucureşteanul Mircea Mihail va îndeplini rolul de observator din partea Ligii Profesioniste de Fotbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII