11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOlaru continuă la Auckland

Olaru continuă la Auckland

Tenismana Raluca Olaru a fost singura reprezentantă a noastră care a izbutit să acceadă în optimile de finală ale turneului de la Auckland (Noua Zeelandă),  Monica Niculescu şi Edina Gallovits părăsind prematur competiţia dotată cu premii totale de 220.000 de dolari.
Raluca Olaru (72 WTA) nu a avut mari probleme în prima partidă din acest sezon, învingând-o în runda inaugurală pe britanica Elena Baltacha, o jucătoare venită din calificări, cu un dublu 6-2, la capătul a 77 de minute. Adversara Ralucăi Olaru din optimi va fi belgianca Yanina Wickmayer, a treia favorită.
La repartizarea pe tabloul principal, Monica Niculescu a fost mai ghinionistă decât Edina Gallovits, primind-o ca adversară pe franţuzoaica Virginie Razzano, a cincea favorită, de care a fost bătută cu 5-7, 4-6. Niculescu va continua să joace în Noua Zeelandă, dar în proba de dublu, unde o are parteneră pe Raluca Olaru. Cele două românce se vor duela cu Anabel Medina Garrigues şi Carla Suarez Navarro, ambele din Spania.
Revenind la proba de simplu, Edina Gallovits, sfertfinalistă anul trecut la Auckland, a cedat şi ea în minimum de seturi în faţa Carlei Suarez Navarro (Spania), scor 4-6, 5-7. Bănăţeanca a pierdut la scurt timp şi în turul inaugural al probei de dublu, ea şi partenera sa, Shahar Peer (Israel), fiind învinse, cu 5-7, 6-1, 3-10, de italiencele Flavia Pennetta şi Francesca Schiavone.
Monica Niculescu şi Edina Gallovits au fost răsplătite pentru evoluţia de la simplu cu 17 puncte WTA (16 pentru că au trecut de calificări) şi cu 1.725 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS