9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcea vrea să treacă Mureşul

Vâlcea vrea să treacă Mureşul

CSM Vâlcea – Mureşul Deva

Stadion „Municipal“, sâmbătă, ora 11.00.

Formaţii probabile:

CSM Vâlcea: Perianu – Mihuţ, C. Dinu, Kutlacik, P. Goge – Orac, Săceanu, S. Popescu, Roszel – Câju, Stromajer. Antrenor: Alin Artimon.

Deva: Rahoveanu – M. Savin, A. Dosan, Florea, I. Câmpeanu – Vajda, Sătmar, Albinaru, Chirciu – Biţiş, Pribac. Antrenor: Gheorghe Barbu.

Vor arbitra: M. Ianovschi – V. Marinescu, P. Iugulescu.

CSM Vâlcea nu a pierdut nici un meci în acest retur de campionat, reuşind şapte puncte din nouă posibile, şi vrea să continue parcursul bun. Elevii lui Alin Artimon întâlnesc pe propriul teren o formaţie imprevizibilă, Mureşul Deva, care a fost surpriza plăcută a sezonului trecut, atunci când a dat impresia că poate spera la promovarea în primul eşalon. În acest campionat, hunedorenii au avut un parcurs mai puţin fericit şi se află pe locul 13 al clasamentului, cu -9 la „adevăr", în zona „nisipurilor mişcătoare". Deva vine după o înfrângere pe propriul teren, scor 1-3, cu Unirea Alba Iulia şi vrea să recupereze punctele în Zăvoi.

De partea cealaltă, elevii lui Alin Artimon sunt la numai trei puncte distanţă de lidera clasamentului şi, în cazul unui succes, pot urca pe locul secund. Vestea bună este că tehnicianul vâlcenilor va putea conta pe Roszel şi Mihuţ, fiind şanse mari ca şi Stromajer să se regăsească în primul „unsprezece", în condiţiile în care accidentarea sa de la Petroşani este mai puţin gravă decât se credea. Ca variantă de rezervă pentru atacantul care va face pereche cu Enache Câju, Artimon îl are pe Disney.

La oaspeţi va evolua şi fotbalistul vâlcean Adrian Albinaru, care a jucat în tur în Liga a IV-a la formaţia Sportul Râmnicu Vâlcea. În meciul din turul campionatului, CSM Vâlcea a pierdut la Deva cu scorul de 2-1, golul oltenilor fiind marcat din penalti de Câju.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU