9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCity îl vrea pe Drogba

City îl vrea pe Drogba

Manchester City, clubul care are în prezent cel mai mare buget pentru transferuri din Europa, doreşte să obţină semnătura atacantului ivorian Didier Drogba de la Chelsea Londra, ceea ce ar putea însemna că formaţia londoneză l-ar putea primi la schimb pe brazilianul Robinho.
Cel care îl doreşte în mod expres la Manchester City pe Drogba este antrenorul Mark Hughes, care, după ce Kaka a refuzat să vină în Anglia, şi-a îndreptat atenţia spre ivorian. Pe de altă parte, antrenorul grupării Chelsea Londra, Luiz Felipe Scolari, a declarat recent că orice jucător poate să plece în cazul în care preţul oferit este mulţumitor pentru conducerea grupării londoneze.
Totuşi, City mai este interesată şi de atacantul francez Thierry Henry, în prezent la Barcelona, care se pare că ar accepta să se întoarcă în Premier League la sfârşitul sezonului.
Manchester City a ratat în această iarnă mai multe transferuri: Kaka (AC Milan), Buffon (Juventus), Lassana Diarra (Portsmouth), Yaya Touré (Barcelona), David Silva şi David Villa (ambii de la Valencia).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS