23.2 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportAmericanii sar din teren în avion

Americanii sar din teren în avion

Divizia A de baschet masculin programează astăzi runda a 15-a, ultima din 2008, SCM-Universitatea Craiova urmând să joace în deplasare, de la ora 18.00, cu CS Otopeni.
Alb-albaştrii au şanse minime să obţină victoria în acest meci, CS Otopeni fiind una dintre echipele puternice din campionat. Imediat după încheierea jocului, cei trei baschetbalişti americani din lotul craiovean, Tyrone Mitchell, Sidney Holmes şi Kerry Gibson, vor pleca direct la aeroport, urmând să ia avionul spre SUA.
Sârbii din lotul SCM-U vor reveni seara în Bănie alături de colegii lor români. Şi Energia Rovinari joacă astăzi tot în deplasare, cu BC Târgovişte. Ultima formaţie care dispută un meci oficial în Sala Sporturilor din Bănie în acest an este cea de baschet feminin, SCM-CSSU, care evoluează astăzi, de la ora 12.00, în compania celor de la CSM Oradea, în runda a 13-a din Divizia A. Antrenorii Liviu şi Daniela Manea nu pot miza în partida cu Oradea pe trei baschetbaliste. Adelina Ştefan şi Andreea Gligă sunt la lotul naţional Under 18, iar Pinter a plecat acasă, în Muntenegru, deoarece i-a expirat viza de şedere în România. Tot azi, cealaltă echipă olteană, CET Govora, întâlneşte în deplasare pe Rapid CFR Marfă Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS