16.6 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPiţurcă junior, lăudat prin SMS

Piţurcă junior, lăudat prin SMS

Deşi nu a marcat cu CFR Cluj, atacantul Alexandru Piţurcă a fost unul dintre remarcaţii partidei, participând, printre altele, la ambele goluri înscrise de Pandurii Târgu Jiu. Evoluţia sa l-a impresionat şi pe selecţionerul Victor Piţurcă, acesta trimiţându-i, pentru prima dată, un SMS de felicitare fiului său. „Nu m-a surprins înfrângerea CFR-ului la Târgu Jiu. Pandurii au dominat foarte clar, avantajul putea fi mai mare. A câştigat echipa mai bună în acest joc. CFR Cluj este în scădere de formă. I-am dat pentru prima dată un mesaj fiului meu şi l-am felicitat după meci. Alex a făcut un joc excepţional“, a afirmat Victor Piţurcă.  Selecţionerul l-a convocat pe Alex Piţurcă în lotul lărgit al României pentru turneul din Oman, care va avea loc în perioada 10-20 decembrie, iar fotbalistul speră ca prin evoluţiile sale din finalul turului să-l convingă pe tatăl său că merită să facă parte din lot. „Am fost siguri că pe teren propriu suntem foarte greu de învins. Nu ştiu dacă Galiassi şi Pereira au fost jaloane la acest meci pentru mine, dar eu mă bucur că mi-a ieşit jocul şi că am câştigat. Putem spune că o să avem o iarnă liniştită după această victorie. Normal că şi tatăl meu este fericit acum, pentru că ştiu că se bucură la orice reuşită a mea şi a echipei mele. Nu ştiu dacă voi merge la naţională, totul depinde de el, nu de mine“, a afirmat Piţurcă Jr.

Cîrţu: Suntem greu de bătut acasă

Când a fost numit pe banca tehnică a echipei Pandurii, antrenorul Sorin Cîrţu a promis suporterilor că nu va pierde nici un meci pe „Municipal“ şi s-a ţinut de cuvânt. Bilanţul pandurilor pe teren propriu în mandatul lui Cîrţu este de trei victorii (2-0 cu Rapid, 1-0 cu Vaslui şi 2-1 cu CFR Cluj) şi un egal (1-1 cu Gloria Bistriţa). „Sper ca şi la sfârşitul campionatului să avem un parcurs bun acasă. Suntem greu de bătut pe teren propriu, nu numai de CFR, ci de oricare echipă din România“, a afirmat Cîrţu.
Preşedintele pandurilor, Marin Condescu, a mediat ieri conflictul dintre Daniel Orac şi antrenorul Sorin Cîrţu, însă tehnicianul şi-a menţinut decizia luată imediat după jocul cu CFR Cluj. „Orac rămâne să se pregătească cu Energia Rovinari până la sfârşitul turului. El a spus că, de câteva etape, este într-o formă care nu-l mulţumeşte nici pe el. Despre evoluţia sa din meciul cu CFR, Orac susţine că nu a putut alerga pentru că l-a călcat Cadu“, a declarat Condescu. La finalul jocului cu CFR Cluj, Sorin Cîrţu a anunţat că-l trimite pe Daniel Orac la echipa a doua, sancţionându-l astfel pentru atitudinea sa delăsătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS