16.6 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStângă vrea să rămână invincibil

Stângă vrea să rămână invincibil

Liga Naţională de handbal masculin se reia astăzi, după o pauză de trei săptămâni, cu jocurile etapei a IX-a. Energia Pandurii Târgu Jiu va întâlni, în deplasare, de la ora 11.00, pe HC Odorhei.
Minivacanţa a fost binevenită pentru tehnicianul Vasile Stângă, care a avut timp să facă anumite reglaje în jocul echipei. „E bine că am avut pauza asta, pentru că am mai pus la punct unele lucruri. Eu sper că s-au rezolvat, dar pe teren e altceva. Sunt convins că e foarte greu. Le-am spus băieţilor că handbalul se joacă în primul rând cu mintea. Sunt momente în joc când trebuie să iei decizii într-o fracţiune de secundă. Aici se face diferenţa dintre jucătorii din campionatele puternice şi noi. Trebuie să ne maturizăm cât mai repede pentru că e păcat să trecem prin handbal fără să obţinem performanţe“, a spus Stângă.
Neînvins pe banca tehnică a grupării gorjene, Vasile Stângă este conştient că la Odorhei va fi foarte greu de câştigat. „Jucăm cu HC Odorhei, care are aceeaşi valoare ca şi noi. Sunt puternici pe contraatac şi pe faza a doua. Au un public extraordinar, care pune presiune pe arbitri. Va fi un meci foarte greu. Cine va fi concentrat la joc, mai matur şi mai deştept va câştiga. Nu mi-e frică de adversar, ci de noi. Sunt unii jucători care se blochează“, a afirmat Stângă. Acesta nu poate conta la Odorhei pe interii Vali Popescu şi Mazilu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS