19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCîrţu, supărat pe arbitri

Cîrţu, supărat pe arbitri

Antrenorul pandurilor, Sorin Cîrţu, va fi suspendat după eliminarea din partida cu SC Vaslui, când a aruncat cu o sticlă spre arbitrul asistent Ionel Popa.

Eliminat în partida cu SC Vaslui, câştigată de Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 1-0, antrenorul Sorin Cîrţu, conştient că îl aşteaptă o suspendare, susţine că echipa sa a evoluat şi contra arbitrului Marius Avram.
„Sunt supărat. Ştiu că mă aşteaptă o suspendare. Îi felicit pe băieţi pentru victorie, pentru că nu au jucat numai împotriva unei echipe, ci împotriva mai multor factori. E bine că au trecut şi peste asta, s-au concentrat şi au luat trei puncte. Nu e posibil ca atunci când noi atacăm să oprească jocul, iar când ei atacă şi e jucătorul căzut să nu mai oprească decât atunci când mingea ajunge la Mingote. Noi suntem veniţi de la volei sau popice să nu ne prindem? S-a văzut maniera în care a arbitrat“, a declarat Cîrţu.
Şi arbitrul de rezervă, Istvan Kovacs, care a semnalizat centralului că tehnicianul oltenilor a aruncat o sticlă de apă spre asistentul Ionel Popa, a intrat în colimatorul lui „Sorinaccio“.
„Arbitrul de rezervă a venit lângă mine din prima secundă când m-am ridicat de pe bancă, deşi Hizo stătea de zece minute acolo. A stat lângă mine şi m-a ţinut numai în presiune. Când m-am enervat, am luat sticla şi am dat cu ea jos. Nu am dat cu intenţie spre arbitru. Sticla a zburat unde nu trebuia, eu am aruncat-o la întâmplare. Ştiu fotbal cu piciorul, nu să mânuiesc sticla. Kovacs a uitat când a prelungit opt minute meciul Craiova – Ceahlăul, ca să dea Ceahlăul gol în ultima etapă şi să se salveze. Acum face pe corectul şi îmi spune că am călcat linia. Parcă suntem la un joc de copii“, a mai spus Cîrţu.

Gorjenii vor puncte de la Iaşi

Pandurii Târgu Jiu, cu Sorin Cîrţu pe banca tehnică, a obţinut trei victorii din patru meciuri, şi cu 14 puncte acumulate şi-a consolidat locul 12 în clasament.
„Suntem acum la cota 14 şi suntem în grafic. E foarte bine. Cel puţin de când suntem împreună am făcut nouă puncte din patru meciuri. E bine pentru că avem o medie de două puncte şi jumătate. Să dea Dumnezeu să mai acumulăm. Prima ocazie e partida de la Iaşi“, a declarat Cîrţu.
De partea cealaltă, deşi a contabilizat şase jocuri consecutive fără victorie în Liga I pe banca echipei SC Vaslui, Viorel Hizo nu-şi simte postul ameninţat. „Postul unui antrenor e în pericol de când semnează un contract. Când preiei o echipă, îţi asumi şi responsabilitatea de a fi demis ori de câte ori cel care conduce ia o astfel de decizie. Sunt convins că domnul Porumboiu nu va cruţa pe nimeni după acest meci, pentru că dânsul bagă bani în echipă. Nu e nici o tragedie dacă voi fi demis“, a spus Hizo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII