21.4 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMartiş, contestat

Martiş, contestat

Delegarea lui Marius Martiş la partida Ştiinţei de la Urziceni nu le-a picat deloc bine oficialilor olteni. Aceştia nu uită că arbitrul focşănean a oficiat meciul Universităţii din Ştefan cel Mare, din sezonul trecut, încheiat cu scorul de 4-4, Martiş eliminându-l atunci destul de uşor pe Dorel Stoica, încă din minutul 33.
„Pentru noi, Martiş e un coşmar! Este un om care ne-a deposedat mişeleşte de o victorie cu Dinamo, când şi-a bătut joc de un meci întreg. Martiş a fost dintotdeauna omul echipelor din Bucureşti, or, pentru mine, Unirea ţine tot de Capitală, având în vedere că toţi cei implicaţi la acest club locuiesc în Bucureşti“, a afirmat finanţatorul oltenilor, Adrian Mititelu. Acesta s-a luat din nou de preşedintele CCA, Gheorghe Constantin. „Nu ştiu pe ce criterii a făcut Constantin aceste delegări. După ce ne-a paradit cu delegarea lui Drăgănescu la meciul cu Dinamo, observ că şeful CCA apasă în continuare pe acceleraţie nestingherit. Este un semn rău pentru noi delegarea lui Martiş. Acest arbitru are legături cu cei de la Urziceni“, a adăugat Mititelu, care a făcut aluzie la faptul că Ion Martiş, tatăl centralului, este naşul de cununie al directorului executiv al Unirii, Narcis Răducan, iar copilul surorii arbitrului focşănean a fost botezat de Mihai Stoica, managerul general al ialomiţenilor.
„Calificativele de la începutul sezonului au fost foarte mari, dându-i dreptul lui Martiş să arbitreze acest meci important“, a fost replica lui Gheorghe Constantin, care, în urma scandalului creat, s-a decis să asiste, în calitate de supervizor, la partida de la Urziceni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS