22.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMitchell, uitat de comisie

Mitchell, uitat de comisie

Cazul fundaşului australian al Ştiinţei, Josh Mitchell, eliminat în meciul cu Dinamo pentru lovirea lui Moţi într-un meleu în careul lui Lobonţ, nu a fost analizat de Comisia de Disciplină în şedinţa de miercuri. Cu o ordine de zi foarte lungă, federalii nu s-au pronunţat în privinţa jucătorului Universităţii Craiova, acesta, deşi prezent la FRF, urmând să-şi afle sentinţa miercurea viitoare, când se va rejudeca memoriul depus de Dinamo pentru anularea cartonaşului roşu încasat de Julio Cesar.
Considerând că fundaşul brazilian a fost eliminat incorect de centralul Mugurel Drăgănescu, în aceeaşi fază în care a primit roşu şi Mitchell, oficialii „câinilor“ au solicitat anularea cartonaşului, comisia cerând o săptămână pentru a analiza o circulară a FIFA cu prevederi în astfel de situaţii. În schimb, Ropotan, eliminat şi el în acel meci, dar pentru cumul de cartonaşe galbene, a primit o etapă de suspendare şi o amendă de 700 de lei.
Josh Mitchell ar putea avea soarta lui Sreten Sretenovic, fundaşul sârb al lui FC Timişoara fiind suspendat două etape şi amendat cu 3.000 de lei pentru eliminarea din meciul cu Rapid, când a intrat dur la Costin Lazăr. Dacă membrii Comisiei de Disciplină nu vor lua în calcul şi alte aspecte, fundaşul australian va sta două runde, urmând să rateze disputa de acasă cu FC Timişoara (13 septembrie) şi cea din deplasare, cu Unirea Urziceni (22 septembrie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS