21.4 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPe mâna tinerilor

Pe mâna tinerilor

La finalul partidei din Ştefan cel Mare, patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, a recunoscut superioritatea dinamoviştilor, pe care i-a anunţat însă că îi va învinge în retur. „Dinamo a fost mai bună decât noi. A meritat victoria. Noi am avut mulţi jucători lipsă şi s-a văzut, pentru că ei au evoluat cu echipa bună. Îi batem şi noi în retur cu 2-0. Mi-a plăcut cum a jucat formaţia mea. Ne-a lipsit puţin ca să obţinem un rezultat bun. Ne mai trebuie doi jucători şi vreo şapte-opt luni“, a spus Mititelu.
Universitatea nu i-a putut folosi în meciul de sâmbătă pe Wobay şi Baird, ambii accidentaţi. Australianul nu s-a refăcut după contuzia la umăr suferită în jocul cu Oţelul, dar va fi apt pentru confruntarea de peste două săptămâni cu FC Timişoara, când va lipsi Mitchell, care riscă o suspendare de două etape.
Absenţa fundaşului australian va deregla sistemul de joc, însă conducătorii olteni nu se tem şi spun că Ştiinţa nu va mai face transferuri, mizându-se pe jucătorii din propria ogradă. „Nici în ianuarie, nici la vară nu transfer, merg pe ce am. Consider că am mulţi tineri valoroşi“, a declarat Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU