17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStanca a refuzat Dinamo pentru Pandurii

Stanca a refuzat Dinamo pentru Pandurii

Oficialii „câinilor roşii“ au încercat să-l deturneze pe portarul Răzvan Stanca spre formaţia antrenată de Mircea Rednic, după ce fotbalistul promisese că va semna cu Pandurii, iar gruparea gorjeană se înţelesese cu Farul Constanţa. Stanca, ultima oară la Dacia Mioveni, a declarat că a fost sunat de preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, care l-a îndemnat să nu accepte oferta venită din partea clubului din Târgu Jiu, pentru că îl doreşte la formaţia antrenată de Mircea Rednic. „Acum sunt pus într-o situaţie dificilă, pentru că am primit altă ofertă, mult mai bună, de la Dinamo. Domnul Borcea m-a sunat şi mi-a spus să nu plec la Pandurii pentru că mă vrea la Dinamo. Mi-a spus că va pleca Lobonţ şi de aceea au nevoie de mine. Situaţia este neplăcută pentru mine, deoarece nu ştiu ce să fac. Am vorbit şi cu domnul Eugen Neagoe şi mi-a spus că s-au înţeles cluburile şi că mă vrea la Pandurii. Dar mai am unele probleme de rezolvat la Constanţa şi de aceea am rămas să mă pregătesc o perioadă cu Farul“, a declarat Răzvan Stanca.
Se pare că în spatele acestei manevre a stat acţionarul Daciei Mioveni şi al lui Dinamo, Gigi Neţoiu, însă patronul Farului, George Bosânceanu, i-a asigurat pe gorjeni că Stanca va ajunge la Târgu Jiu. De altfel, şi actele dintre cele două cluburi au fost parafate, iar jucătorul va ajunge luni sub comanda lui Eugen Neagoe. „Am vorbit cu domnul Bosânceanu, care m-a asigurat că Stanca va ajunge la Târgu Jiu, şi cu fotbalistul, care a spus că îşi va respecta cuvântul şi va semna cu Pandurii“, a declarat preşedintele pandurilor, Marin Condescu. Până la urmă, oficialii lui Dinamo au negat interesul pentru Răzvan Stanca, prin vocea managerului sportiv, Constantin Dănilescu.

Arrieta, Vătavu, Mingote şi Piţurcă, învoiţi până luni

Patru dintre elevii lui Eugen Neagoe nu s-au alăturat încă lotului, deşi au trecut trei zile de pregătire. Arrieta, Mingote, Vătavu şi Piţurcă vor ajunge luni la Târgu Jiu, odată cu antrenorul Neagoe, cei patru fotbalişti fiind învoiţi de oficialii clubului. Arrieta şi Mingote au bilete de avion pentru mâine, în timp ce Vătavu se află în luna de miere, după ce şi-a pus pirostriile în urmă cu câteva zile. Deşi se ştia că Alexandru Piţurcă va asista din tribune la Euro 2008, oficialii clubului Pandurii susţin că acesta este bolnav, contractând o răceală după un meci de fotbal de sală.   
Mijlocaşul pandurilor, Daniel Orac, este convins că Ilie Iordache va evolua sezonul viitor tot la Pandurii, deşi a fost rechemat de Dinamo. „Am vorbit cu Ilie şi vă spun că-şi doreşte să vină înapoi. Aveţi încredere în mine, Iordache revine la Pandurii. Mai târziu, dar o să revină“, a spus Orac.
Conform înţelegerii dintre cluburi, Iordache va rămâne la Dinamo doar dacă va prinde lotul de 18, iar gruparea din „Ştefan cel Mare“ nu-l poate împrumuta în altă parte dacă nu va fi reţinut în lot de Mircea Rednic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII