9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii - posibil amical cu Zenit

Pandurii – posibil amical cu Zenit

Pandurii Târgu Jiu şi-a stabilit locul de cantonament în localitatea Uttendorf (Austria), la 60 de kilometri de Viena, într-o bază olimpică având şase terenuri, două de joc şi patru de antrenament. Gruparea gorjeană va efectua stagiul de pregătire în perioada 27 iunie – 12 iulie şi ar putea perfecta un amical chiar cu câştigătoarea Cupei UEFA, Zenit Sankt Petersburg, care se va cantona în aceeaşi locaţie, alături de Zaglebie Lubin, RW Erfurt, FC Kosice şi alte echipe din Anglia, Scoţia, Ucraina şi Cipru. Totuşi, locul de cantonament al echipei din Târgu Jiu nu este bătut în cuie, existând posibilitatea să fie schimbat dacă antrenorului Eugen Neagoe nu-i vor conveni condiţiile.
Preşedintele clubului, Marin Condescu, împreună cu tehnicianul craiovean au plecat ieri în Austria pentru a vizita mai multe baze de antrenament, urmând să o aleagă pe cea mai potrivită. „Am plecat cu antrenorul Eugen Neagoe în Austria pentru a alege locul de pregătire a echipei. Verificam mai multe locaţii şi unde va fi mai bine pentru jucători acolo vom merge. Deocamdată, nu este nimic perfectat“, a precizat Condescu.

Neagoe merge la Euro pe cont propriu

Federaţia Română de Fotbal a distribuit clubului Pandurii trei bilete la meciurile naţionalei de la Euro 2008, dar nu se ştie care dintre oficialii grupării gorjene vor beneficia de aceste tichete. Antrenorul pandurilor, Eugen Neagoe, va fi prezent totuşi la Euro, la primele două jocuri ale tricolorilor.
„Eu am bilete la meciurile de la Campionatul European, am şi bilet de avion şi loc de cazare rezervat, dar nu mă duc la tot campionatul. Nu le am ca oficial al echipei Pandurii, pentru că rezolvasem problema înainte de a reveni la Târgu Jiu. Voi fi însă în tribună doar la primele două jocuri ale României, cu Franţa şi cu Italia, pentru că nu pot neglija programul echipei de club“, a afirmat Neagoe.
Acesta îl va susţine pe vărul său, Victor Piţurcă, la jocul cu Franţa, împreună cu atacantul pandurilor, Alexandru Piţurcă, despre care a precizat că nu-l învoieşte de la pregătire pentru celelalte meciuri.
„Ştiu că va merge şi el, dar numai la primul meci poate, pentru că este în vacanţă. Restul partidelor nu le va putea vedea pentru că vom începe pregătirea şi nu va putea lipsi“, a mai spus „Geană“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS