14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea Craiova, o echipă periculoasă

Universitatea Craiova, o echipă periculoasă

Buzoienii se tem de Ştiinţa şi recunosc că sunt ca şi retrogradaţi dacă nu înving mâine, în disputa cu alb-albaştrii.

Căpitanul Gloriei Buzău, Alexandru Tudose, a declarat ieri că rămânerea echipei sale în prima ligă depinde, în mare măsură, de meciul cu Universitatea Craiova.
„Ne aşteaptă o partidă dificilă cu Craiova, este o echipă în formă, chiar dacă a pierdut în ultima etapă. Universitatea este cea mai periculoasă formaţie din Liga I, după Steaua. Va fi greu, dar trebuie să învingem, deoarece acesta e cam ultimul tren pentru noi“, a spus Tudose.
Acesta a recunoscut că se teme de cel mai valoros jucător al Ştiinţei, Florin Costea, pe care îl consideră pericolul numărul unu pentru echipa din Crâng. „Craiova este o echipă foarte tânără, joacă un fotbal modern şi eficient. Toţi jucătorii sunt în formă, dar principalul pericol vine de la Costea, un atacant de valoare. Îmi va fi greu să-l opresc, dar voi încerca să-i ofer cât mai puţine şanse de a înscrie. Universitatea ar trebui să fie mult mai sus în clasament, dacă ţinem cont de felul în care evoluează“, a precizat Alexandru Tudose.

Săgeţi de la Mincă

Ceva mai optimist era portarul Mihai Mincă, acesta permiţându-şi să glumească pe seama lui Silviu Lung junior. „Am înţeles că la craioveni va apăra Lung Jr. Îi voi da un gol din degajare şi se va lăsa de fotbal după acest meci. Serios acum, mi-a plăcut puştiul în meciul cu Oţelul, se vede că are calităţi. La 18 ani, unui portar îi lipsesc maturitatea şi încrederea totală în forţele proprii“, a declarat Mincă.
Acesta l-a tachinat şi pe golgheterul alb-albaştrilor, Florin Costea, căruia i-a transmis un mesaj: „Nu mă tem de nici un fotbalist din Liga I, că altfel n-aş mai intra în poartă. Florin Costea e un atacant bun, dar îi transmit că nu va reuşi să puncteze şi la Buzău în clasamentul golgheterilor“.
Vorbind despre importanţa partidei cu Universitatea, portarul Gloriei Buzău a afirmat: „Dacă nu îi vom învinge pe olteni, suntem ca şi retrogradaţi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU