29.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei goluri şi un festival al ratărilor

Trei goluri şi un festival al ratărilor

CSM Vâlcea – IS Câmpia Turzii 3-0
Stadion „Municipal“
, spectatori: 1.000.
Au marcat: Boroiban ‘3, ’63, Vidakovic ’60.
CSM: Rusandu – Crăciun, Niţu, Dandea, Vlad – Sg. Popescu (’65, Grigoruţă), Dedu (’81, Vlăduţi), Labun, M. Voicu – Vidakovic (’68, Robson), Boroiban. Antrenor: Marian Bondrea.
ISCT: Zăvoi – Perde, Oneţ, Timar (’68, Berchişan), Bar – Pop (’55, Silaghi), Ghenţi, N. Popa, Şagău (’55, Chirilă) – Gheţi, Hadar. Antrenor: Dorel Purdea.
Au arbitrat: Cl. Baboia – G. Stroe, A. Voicu (Şuşeni).

CSM Vâlcea a jucat pentru prima dată în faţa propriilor suporteri în anul 2008, contra unui adversar modest, IS Câmpia Turzii, care a venit în Zăvoi să „ciupească“ un punct. Gazdele puteau deschide scorul la prima fază a întâlnirii, atunci când Mugurel Dedu a trecut uşor de fundaşii adverşi şi a şutat puţin peste poartă din interiorul careului. În minutul 3, Laurenţiu Boroiban a reuşit o execuţie de zile mari, de la marginea careului, învingându-l cu un şut plasat pe portarul Zăvoi. Până la pauză a fost un adevărat festival al ratărilor pentru CSM. Sergiu Popescu a şutat bine de la 15 metri, dar mingea a fost respinsă de portarul oaspeţilor (’13), Boroiban a ratat singur cu poarta goală, după o centrare a lui Vidakovic (’29), iar Labun a greşit cu puţin lobul, singur cu Zăvoi, şi primul mitan s-a terminat cu un avantaj minim pentru vâlceni.
La 15 minute de la reluare, CSM Vâlcea a punctat din nou, prin golgheterul Vidakovic, care l-a lobat cu capul pe Zăvoi din stânga careului, iar trei minute mai târziu Boroiban a reuşit dubla şi a închis tabela. Până la final au mai fost de consemnat bara lui Grigoruţă, intrat după pauză, alte două ocazii singur cu portarul, marca Boroiban, şi o paradă a lui Rusandu. În final a fost numai 3-0 pentru CSM Vâlcea, care acumulează punctaj maxim după două etape scurse din retur şi aşteaptă derbiul de săptămâna viitoare de la Mediaş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS