16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDjakpa, suspendat trei etape

Djakpa, suspendat trei etape

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a fost îngăduitoare doar cu Ilie Iordache, nu şi cu Constant Djakpa, cei doi „panduri“ care au văzut cartonaşul roşu în jocul cu Oţelul Galaţi din etapa a XIX-a a Ligii I. Iordache şi-a lăsat echipa în zece oameni încă din minutul 3, după ce l-a trântit pe Szekely în suprafaţa de pedeapsă proprie în calitate de ultim apărător. Iordache a primit o etapă de suspendare şi va fi obligat să stea la meciul cu Poli Timişoara. Colegul său Constant Djakpa l-a urmat la cabine după un fault foarte dur la Sârghi, în preajma centrului terenului, intrarea iresponsabilă a ivorianului fiind sancţionată cu trei etape de suspendare. Clubul Pandurii a anunţat că va încerca să-i reducă sancţiunea lui Djakpa, pe care speră să-l aibă apt la jocul cu Steaua de pe „Municipal“. „Vom face apel şi sperăm să-i reducem la două etape suspendarea lui Djakpa, acesta fiind la prima abatere de acest gen în Liga I“, a declarat secretarul general al clubului, Daniel Băloi. În cazul în care Comisia de Apel va menţine sancţiunea dictată de Comisia de Disciplină, „Costel“ nu va putea evolua în partidele cu Poli Timişoara (acasă), Universitatea Craiova (deplasare) şi Steaua Bucureşti (acasă). Constant Djakpa se află în lotul lărgit al Coastei de Fildeş, participantă la Cupa Africii pe Naţiuni ce va avea loc în februarie 2008, lotul urmând să fie definitivat pe 2 ianuarie. Dacă va fi selecţionat, „Costel“ va pierde pregătirea de iarnă cu Pandurii Târgu Jiu, precum şi primele partide oficiale ale gorjenilor din 2008.
 
S-a montat şi tabela pe „Municipal“

De anul viitor, Pandurii Târgu Jiu va beneficia şi de o tabelă electronică modernă, lucrările de montare a acesteia pe stadionul „Municipal“ fiind definitivate în aceste zile. Astăzi, specialiştii firmei Luxten vor face primele probe la noua tabelă, care va putea fi comandată la fel ca instalaţia de nocturnă din tribuna oficială. Atât tabela, pe care vor putea fi difuzate şi spoturi publicitare, cât şi instalaţia de nocturnă vor fi inaugurate la primul meci disputat de Pandurii Târgu Jiu pe teren propriu, cu Poli Timişoara, joc din etapa a XX-a a Ligii I.

Tensiuni între AJF şi CS Pandurii Lignitul

Asociaţia Judeţeană Gorj, printr-o adresă semnată de preşedintele Mihai Prunariu, solicită grupării lui Marin Condescu să-şi ceară scuze pentru că nu a invitat asociaţia pe care o conduce la faza finală a Memorialului „Gheorghe Ola“, competiţie desfăşurată recent la Târgu Jiu. „Conducerea Asociaţiei Judeţene Gorj este neplăcut surprinsă că nu a fost invitată să participe la faza finală a Memorialului «Gheorghe Ola», organizat la Târgu Jiu. Pe viitor vom manifesta o atitudine rezervată faţă de clubul dumneavoastră, aşteptând scuzele de rigoare pentru o asemenea greşeală impardonabilă de organizare“, se arată în adresa AJF.
Totuşi, în pliantul editat de clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu cu ocazia Memorialului „Gheorghe Ola“ se regăsesc în comitetul de organizare patru dintre conducătorii AJF Gorj, Mihai Prunariu, Ion Săvulea, Daniel Băloi şi Mihai Stelescu, ultimii doi având calitate comună club – AJF. Acuzat de această „scăpare“, Mihai Stelescu, directorul centrului de copii şi juniori de la Pandurii şi preşedintele Comisiei Tehnice a antrenorilor din cadrul AJF, se apără susţinând că la faza zonală a aceleiaşi competiţii, deşi invitaţi, cei de la AJF au onorat doar câteva minute evenimentul sportiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS