16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDouă puncte obligatorii

Două puncte obligatorii

oie să piardă puncte la Târgu Jiu în acest final de tur pentru a spera la menţinerea în Liga Naţională. Jocul cu CSM Medgidia, care va avea loc duminică, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor, este foarte important pentru handbaliştii lui Sorin Toacsen, care au o singură variantă: victoria. „Din momentul acesta, orice meci este capital, mai ales acasă. Trebuie să ne câştigăm jocurile pe teren propriu şi trebuie să mai scoatem o victorie în deplasare.
CSM Medgidia este o echipă pe care o cunoaştem şi este un meci abordabil. Suntem condamnaţi să câştigăm toate meciurile de acasă începând cu Medgidia“, a declarat Toacsen.
Sârbul Andrijasevic a debutat la Constanţa, unde a fost cel mai important marcator, însă Toacsen speră să dea mai mult în viitor pentru echipă. „Andrijasevic este un jucător care trebuie să ne ajute atât pentru el, cât şi pentru noi. La Constanţa a dat şase goluri, dar, ţinând cont că nu a făcut pregătire cu noi, a fost destul de bine“, a spus Toacsen, care nu poate conta pe Năftănăilă, Mrakic, Mihoci şi Păiuş, toţi cu probleme medicale. De rezultatul acestui meci depinde şi soarta tehnicianului, care, în cazul ratării victoriei, va părăsi gruparea gorjeană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS