21.4 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportStîngă, manager sportiv

Stîngă, manager sportiv

Fostul antrenor al Ştiinţei este foarte aproape de a reveni la clubul care l-a consacrat, dar într-o funcţie de conducere.

În organigrama clubului Universitatea Craiova ar putea apărea un nou nume, cel al lui Ovidiu Stîngă. Antrenorul cu care Ştiinţa a repromovat în Liga I este foarte aproape de a reveni la echipă, de data aceasta într-o funcţie de conducere. Lui Stîngă i s-a oferit postul de manager sportiv, rămas vacant după demisia lui Vlad Roşca, iar fostul internaţional era tentat aseară să-l accepte, după ce au existat însă mai multe tatonări din partea finanţatorului Adrian Mititelu. „Olandezul“ ar urma să supervizeze echipa a doua şi centrul de copii şi juniori, dar se va ocupa şi de descoperirea de noi talente.
„Nu aş putea refuza dorinţa lui Adrian şi, în acelaşi timp, propunerea de a lucra într-o funcţie la echipa mea de suflet. Voi face ceea ce îmi place, mă voi ocupa de fotbal, de tot ce înseamnă parte tehnică, mai puţin de echipa mare, unde Nicolo Napoli este suveran“, a fost declaraţia lui Stîngă dată aseară pentru NewsIn, înainte de purta o discuţie decisivă cu Mititelu.

Discuţiile sunt mai vechi

După ce nici a doua sa încercare ca antrenor în prima ligă la Ştiinţa nu a avut succes, Stângă a plecat în Olanda la familia sa, unde a avut parte de o mare bucurie, soţia făcându-i cadou… încă un băiat. Patronul Ştiinţei nu a renunţat însă niciodată la ideea de a-l avea alături pe „olandez“, căruia i-a mulţumit de fiecare dată când a avut ocazia pentru faptul că a repromovat echipa în prima ligă. Deşi a doua plecare a lui Stîngă de la Universitatea s-a produs în urma unei discuţii cu Mititelu înainte de meciul de la Vaslui, acesta ţinându-i partea lui Baird după un conflict la antrenament între australian şi tehnician, finanţatorul grupării din Bănie a precizat încă de atunci că Ovidiu va avea mereu uşa deschisă la Ştiinţa şi că îi va pregăti un post în organigrama clubului.
Stîngă a fost prezent la meciul de vineri cu Gloria Buzău, susţinând că este dispus să aleagă cu sufletul. Discuţiile sunt însă mai vechi, „olandezul“ cerând răgaz pentru a analiza situaţia, el având oferte şi din „Ţara Lalelelor“, unde ar fi dorit de fostul său club, PSV Eindhoven, la centrul de copii şi juniori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

25 COMENTARII