21.4 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportJefferson ne spune pa

Jefferson ne spune pa

Jucătorul brazilian, de 22 de ani, aflat de o săptămână în probe la Universitatea Craiova nu va rămâne în Bănie.
„Nu este ceea ce ne dorim, l-am văzut la un joc şi la antrenamente, dar nu este cu nimic peste ce avem acum în lot, deci nu va rămâne la Universitatea“, a spus Napoli.
Jefferson va părăsi Craiova cel mai probabil mâine, conform spuselor tehnicianului italian: „Nu l-am anunţat că renunţ la el, dar o voi face vineri. Nu are rost să ne încurcăm“. Nicolo Napoli a ţinut să facă şi un apel către suporterii olteni, cărora le cere să vină în număr cât mai mare la stadion mâine, pentru a susţine echipa în jocul cu Gloria Buzău. „S-a văzut la meciurile cu Poli şi Dinamo cât a contat aportul lor. Echipa are nevoie de sprijinul fanilor şi noi promitem să îi recompensăm cum se cuvine“, a afirmat italianul. Şi jucătorii au aceeaşi doleanţă. „Dorim ca lumea să vină la stadion în număr cât mai mare. Ştim că este frig, dar avem nevoie de prezenţa suporterilor“, a spus portarul Mircea Bornescu.
Pentru jocul de vineri seară, oficialii Universităţii au scos pe piaţă 20.000 de bilete gratuite, care vor fi împărţite la porţi fiecărui spectator.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS