12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSaric îl concurează pe Mazilu până în vară

Saric îl concurează pe Mazilu până în vară

Energia Pandurii Târgu Jiu l-a transferat pe handbalistul croat Mârza Saric, care va semna cu gruparea gorjeană un contract valabil până la sfârşitul acestui sezon.

Disperaţi să întărească lotul, oficialii echipei Energia Pandurii Târgu Jiu şi-au dat acceptul să-l transfere pe croatul Mârza Saric, liber de contract, după ce l-au văzut la lucru în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Antrenorul-jucător Sorin Toacsen a garantat pentru Saric, care îi va face concurenţă lui Ionuţ Mazilu pe postul de inter dreapta. „Croatul Saric este un jucător pe care îl cunosc de foarte mult timp, pentru că am jucat şi cu el, şi împotriva lui, atât în Franţa, cât şi în Spania. Este un jucător care a activat la campioana Franţei, dar şi la ocupanta locului patru de anul trecut. L-am contactat pentru că este un jucător care ne poate ajuta“, a afirmat Toacsen.

Saric, până în vară la Energia

Amicalul organizat ad-hoc pentru a evalua calităţile lui Saric a fost urmărit şi de conducătorii clubului: principalul finanţator, Laurenţiu Ciurel, preşedintele clubului Energia, Ion Surdu, şi preşedintele secţiei de handbal, Gore Popescu. Negocierile au durat foarte puţin, croatul urmând să semneze un contract cu Energia până în vară dacă va trece vizita medicală. „Se încheie contractul cu Saric până în vară. Antrenorul e mulţumit de el. Se vede că ştie, că are multă experienţă“, a declarat Gore Popescu.
Oficialii clubului cred că Saric va debuta în Liga Naţională în meciul cu Steaua Bucureşti, programat săptămâna viitoare la Târgu Jiu, obţinerea actelor de transfer fiind mai uşoară pentru că handbalistul are rezidenţă în UE. „Facem tot posibilul să-l legitimăm până sâmbătă, însă va fi foarte greu. Depinde cât de repede vor sosi cartea verde din Italia şi certifcatul internaţional de transfer. Nu are nevoie de viză pentru că e rezident în Franţa. Sigur până la meciul cu Steaua va fi legitimat“, a punctat Gore Popescu.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS