12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024

Criză la mijloc

Din cauza problemelor medicale, Adrian Popescu, care are fractură de peroneu, Alexandru Păcurar, ruptură fibrilară, Robert Vancea, entorsă de gradul 2 şi, mai nou, Ciprian Vasilache, întindere, sunt indisponibili şi nu s-au pregătit în cantonamentul de la Băile Herculane. Adi Popescu nici nu a făcut deplasarea, urmând să revină pe gazon abia anul viitor, iar Alexandru Păcurar a plecat ieri la Belgrad, unde va fi consultat de un medic din ţara vecină, acelaşi care l-a vindecat şi pe Vojislav Vranjkovic. Păcurar, însoţit de asistentul Florin Rasoveanu, va sta circa patru zile la tratament în capitala Serbiei, cu speranţa că va fi apt pentru meciul cu Dinamo Bucureşti, deşi perioada estimată de recuperare este de trei săptămâni. „Este o clinică bună, care foloseşte pentru recuperare metode naturiste eficiente. Sperăm ca el să se recupereze repede şi să revină la pregătire“, a precizat secretarul general al clubului, Daniel Băloi. Vancea şi Vasilache se află la Băile Herculane, dar ei nu s-au pregătit ieri cu echipa, fiind menajaţi, cel de-al doilea fiind suspectat de ruptură musculară. În schimb, Liviu Mihai s-a antrenat normal, revenindu-şi complet după lovitura încasată de la Cadu în ultima etapă.

Vancea şi Păcurar, indispensabili  

Întâmplător sau nu, lipsa rezultatelor echipei Pandurii Târgu Jiu corespunde cu absenţele lui Vancea şi Păcurar, doi dintre jucătorii-cheie ai grupării gorjene. „Geană“ nu a găsit soluţii de a-i înlocui cu succes, dovadă şi ultimele patru înfrângeri din Liga I. Tehnicianul a experimentat cu Dedu în meciul cu CFR Cluj, însă prestaţia tânărului mijlocaş nu s-a ridicat la pretenţiile acestui joc. Ieşiţi din formă, Mircea Voicu şi Daniel Orac au fost trimişi în tribune, „Geană“ preferând pe banca de rezerve trei fundaşi şi trei atacanţi în ultima etapă. Brazilianul Edimilson, adus ca o mare speranţă la Târgu Jiu, nu a apucat încă să debuteze în Liga I. Cum nici Ilie Iordache şi Florin Stângă nu se află în cea mai bună dispoziţie de joc, e clar că Eugen Neagoe are probleme în alegerea unui prim unsprezece competitiv pentru duelul cu Dinamo Bucureşti, campioana en-titre.

Olandezii grăbesc amicalul gorjenilor

Programat iniţial sâmbătă, de la ora 15.00, amicalul de pe „Municipal“, dintre Pandurii Târgu Jiu şi gruparea de liga a III-a, CSM Sebeş, a fost devansat cu două ore. De comun acord, cele două formaţii au hotărât să joace de la ora 13.00 pentru ca oaspeţii să poată ajunge acasă în timp util pentru a viziona partida dintre România şi Olanda. Dacă va ploua la ora meciului, acesta se va desfăşura pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Municipal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS