16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDoi sloveni şi patru brazilieni la Pandurii

Doi sloveni şi patru brazilieni la Pandurii

Echipa Pandurii Târgu Jiu a perfectat transferurile a şase jucători străini în cantonamentul din Austria, doi sloveni şi patru brazilieni, aceştia semnând contracte cu durata între trei şi cinci ani. Cei doi fotbalişti din campionatul Sloveniei sunt Jaka Stromajer, atacant de 24 de ani care a evoluat la ND Triglav, şi Rok Hanzic, fundaş stânga, de 26 de ani, de la NK Interblock. Deşi a marcat doar nouă goluri în ultimele două sezoane în Slovenia şi trei pentru naţionala Under-21 a ţării sale, Jaka Stromajer a încântat în meciul cu Burghausen. „O să-l vedeţi pe acest Jaka, slovenul după care sunt toţi înnebuniţi pe aici. Chiar ziceau jucătorii prin cantonament să-l încuiem în cameră şi să nu mai iasă până nu vom semna contractul cu el“, a glumit preşedintele Marin Condescu.
Pe lângă sloveni, echipa Pandurii a mai transferat patru brazilieni. Este vorba de atacantul Edmilson Dos Santos Karmo, de 19 ani, de la Guarani Club, component al naţionalei Braziliei de tineret sub 20 de ani, fundaşul dreapta Jackson Jose Lucas, de 23 de ani, de la Portuguese, fundaşul stânga Cleber Goncalves Ramos, de 23 de ani, de la Portuguese, şi mijlocaşul Leonardo Albuquerque de la FC Santos. „Am semnat cu aceştia contracte pe o perioadă între trei şi cinci ani şi ne vor costa două milioane şi jumătate de euro. Jucătorii pe care i-am luat sunt de perspectivă, au între 19 şi 23 de ani. Sunt cu toţii jucători foarte buni, nu a avut niciodată Târgu Jiu aşa ceva“, a mai spus Condescu. Acesta a recunoscut că este interesat de fundaşul rapidist Adrian Rusu, dar, până aseară, nu se semnase nici un act.

Radovanovic şi Cristache, afară!

Antrenorul Eugen Neagoe a renunţat la serviciile lui Igor Radovanovic şi Dorin Cristache, cei doi părăsind ieri cantonamentul din Austria împreună cu alţi trei jucători străini aflaţi în probe. Radovanovic este pus pe lista de transferuri, iar dacă nu-şi va găsi echipă va fi împrumutat, cel mai probabil, la CSM Râmnicu Vâlcea. Ceilalţi „panduri“ rămaşi în cantonament vor înfrunta astăzi, de la ora 18.00, formaţia austriacă Admira Wacker. Oltenii mai au perfectată în Austria o partidă cu campioana Bulgariei, Levski Sofia, pe 14 iulie, ultima zi a stagiului de pregătire, iar între acestea vor mai fi două partide cu adversari nedesemnaţi. Cu o săptămână înainte de startul campionatului, Pandurii Târgu Jiu susţine pe stadionul „Municipal“ un ultim test împotriva divizionarei secunde din Serbia, Radnicki Niş, prilej cu care va fi prezentat şi lotul pentru viitorul sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS