9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRoberto Cavalli a pus ochii pe Briliant

Roberto Cavalli a pus ochii pe Briliant

Creatorul de modă italian l-a comparat pe Mutu cu Roberto Baggio, apreciind că românul are „aceeaşi clasă“ ca şi fostul atacant al squadrei azurra.

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli, suporter al echipei AC Fiorentina, l-a lăudat pe atacantul român Adrian Mutu, pe care l-a comparat cu Roberto Baggio, spunând că are aceeaşi clasă ca fostul jucător al squadrei azurra.
„Mutu îmi aminteşte de Baggio. Aceeaşi clasă, aceeaşi privire ştrengărească. La fel de simpatic. Un jucător devine campion dacă reuşeşte să atingă inima oamenilor. Mutu şi Baggio sunt buni şi sunt iubiţi“, a spus Cavalli.
Creatorul de modă italian a spus că urmăreşte meciurile Fiorentinei de la peluză, alături de cei mai înfocaţi suporteri ai echipei „viola“.
„Sunt un suporter de peluză, nu de fotoliu. Uneori îmi mai scapă câte o critică sau o înjurătură, la nervi, dar sunt manifestări care durează doar o clipă“, a spus Cavalli.
Roberto Cavalli crede că antrenorului Cesare Prandelli i se datorează meritul că Fiorentina a reuşit să depăşească faptul că a pornit cu penalizare în sezonul 2006/2007 şi să ocupe în prezent locul 7 în clasament, cu 51 de puncte.
„Îmi place atât ca om, cât şi ca antrenor. Îmi place şi fizic, şi ca stil vestimentar. Prandelli are meritul de a-l fi recuperat pe Toni atunci când era deja promis la Inter şi de a fi eliminat neînţelegerile din vestiar“, a opinat Cavalli.
Creatorul de modă italian a fost de părere că prelungirea contractului tehnicianului Cesare Prandelli a fost o mişcare înţeleaptă din partea familiei Della Valle, care controlează Fiorentina.
Roberto Cavalli consideră că plecarea atacantului Luca Toni va fi o lovitură dură pentru Fiorentina, precizând că ar dori ca echipa „viola“ să-l achiziţioneze pe atacantul Milanului, Alberto Gilardino.
„Toni este mereu prezent în momentele importante. Înscrie, luptă, hărţuieşte apărarea adversă. Ca suporter m-aş bucura ca familia Della Valle să facă un efort financiar şi să-l ia pe Gilardino. Este mai tânăr decât Toni şi are o mare experienţă internaţională. Şi Pazzini poate deveni chiar mai puternic decât Toni, dar este foarte tânăr, între ei este o diferenţă la fel ca între mine şi Papa. Pentru Pazzini ar putea fi o responsabilitate prea mare să-i ia imediat locul lui Toni“, a opinat Cavalli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS