11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStoica demis, Cioroianu antrenor

Stoica demis, Cioroianu antrenor

Deşi se jura că nu-l va schimba pe tehnician, chiar dacă va pierde cu Oţelul şi Urziceni, Adrian Mititelu l-a pus pe liber pe „Manţogar“.

Adrian Mititelu nega vehement, nu de mult, faptul că intenţionează să-l demită pe Fane Stoica, afirmând că va merge pe mâna antrenorului până în pânzele albe, împroşcându-i cu noroi pe toţi cei care au „mirosit“ schimbarea.
Văzând că echipa se chinuieşte, după meciul cu Oţelul, conducerea Ştiinţei a apelat şi la o regie ieftină, Ion Geolgău şi Silvian Cristescu părăsind pentru câteva ore scaunul de preşedinte, respectiv vicepreşedinte al Ştiinţei, doar-doar să-l determine pe „Mourinho“ să plece, nefiind nevoie în acest fel să-i mai plătească restul contractului, scadent în 2008.
Continuitatea lui Fane Stoica la Universitatea depindea însă în mare măsură de rezultatul partidei cu Unirea Urziceni, chiar dacă nimeni din conducerea alb-albastră nu a spus-o franc în faţă. Fane Stoica l-a crezut pe Adrian Mititelu când a spus că nu se pune problema înlocuirii sale, fiind sigur de acest lucru şi la finele partidei de sâmbătă. „Este un blocaj psihic la aceşti copii. Sper să-şi revină până la următorul meci, pentru că eu ştiu că au valoare. După aspectul jocului, am câştigat un punct. Nu cred că au uitat să joace fotbal şi nu cred că e târziu să sperăm la evitarea retrogradării, pentru că programul ne dă dreptul. Nu-mi simt postul ameninţat şi sper să ne revenim“, afirma Fane Stoica.

„Mourinho“, dat afară  de urgenţă

Cu toate promisiunile făcute, Adrian Mititelu nu a mai rezistat şi, după ce a vărsat o lacrimă la stadion, a convocat, la o oră de la terminarea meciului, Consiliul Director, care, mai nou, se numeşte Comitetul de Urgenţă. În urma unor discuţii aprinse, membrii CD au votat în unanimitate demiterea principalului Fane Stoica şi a secundului Ştefan Crişan. Până la numirea unui nou antrenor principal, interimatul va fi asigurat de tehnicienii Florin Cioroianu şi Daniel Mogoşanu.
Promovat de la „satelit“ la echipa mare, Florin Cioroianu a afirmat că Universitatea nu va pierde la Piatra Neamţ şi speră să redreseze echipa, chiar dacă este foarte scurt timpul şi programul destul de dificil. „Este scurt timpul şi noi trebuie să facem minuni în această perioadă. Trebuie să găsim formula câştigătoare pentru meciurile ce au rămas de desfăşurat. La Piatra Neamţ sigur nu vom pierde“, a declarat Cioroianu, care în ziua meciului cu Ceahlăul va împlini 44 de ani.
Surse din anturajul grupării alb-albastre susţin că Adrian Mititelu intenţionează să demareze tratativele pentru postul de antrenor, în discuţie fiind patru tehnicieni italieni, Walter Zenga,  Cristiano Bergodi, Roberto Landi şi Giuseppe Bergomi, dar şi doi români, Ovidiu Sabău şi Răzvan Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII