12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFrumos si ineficient

Frumos si ineficient

Amical


Pandurii – Rijeka 0-0


Pandurii: Guso (’60, Balaet) – Mândrean (’46, Popete), Rus, Chibulcutean (’46, Bogoi), Dragomir – Orac (’46, Ad. Popescu), Vancea (’60, Dedu), Pacurar, Vasilache – Radovanovic (’46, Jovanovic), Vintilescu (’60, L. Mihai). Antrenor: Eugen Neagoe.


Rijeka: Radman – Saric, Vucko, Budiun, Rendulic – Bakovic, Linic, Novakovic, Tonito – Bule, Ivanov.


Trupa lui Eugen Neagoe a incheiat fara gol si a doua partida din stagiul de pregatire din Antalya.


Dupa ce remizasera cu amatorii de la Borussia Mönchengladbach, „pandurii“ au obtinut acelasi rezultat si in fata unei echipe cu pretentii europene, Rijeka. Echipa lui Neagoe a practicat un joc placut, Vasilache atragând privirile asupra sa, fiind in buna dispozitie de joc. Sigura in aparare, combinativa la mijloc, echipa lui Neagoe ramâne ineficienta. Radovanovic s-a remarcat doar prin travaliu, Liviu Mihai abia s-a alaturat lotului, iar Vidakovic si Jovanovic nu sunt deocamdata solutiile la Pandurii. „Geana“ nu pare ingrijorat, afirmând ca are timp sa indrepte lucrurile.


„Radovanovic nu a avut multe reusite, dar a incercat, a depus efort. Cred ca acuza o stare de oboseala, are calitati, dar nu a facut un meci extraordinar. Liviu Mihai, desi a venit de pe drum obosit, l-am bagat pe final, ca sa intre in ritmul jocurilor, probabil la meciul cu Sturm Graz va juca mai mult. Vom avea timp pentru ca lucrurile sa fie puse la punct“, a spus Neagoe.


Mijlocasii si-au asumat rolul de finalizatori, Pacurar trimitând un sut bun de la 16 metri, care a trecut milimetric pe lânga bara (’10). Vasilache i-a ametit pe croati cu driblingurile sale, insa nu a avut noroc si de gol (’14, ’22, ’36). Rijeka, echipa croata care l-a transferat pe Taribo West si are in componenta doi internationali, a avut o singura sansa de gol, in minutul 37, insa Guso a rezolvat situatia.


Neagoe s-a declarat si de aceasta data multumit, in special de efortul pe care l-au depus elevii sai. „A fost o partida frumoasa, reusita. Am jucat cu o echipa buna, care in toamna a evoluat in Cupa UEFA. Am controlat partida, am avut ocazii de a marca, din pacate nu le-am fructificat. Sunt multumit de cum au inteles baietii sa trateze acest cantonament si jocurile de pregatire. Toti au depus efort, au jucat aproape de ceea ce ne dorim, dar nu am marcat din pacate. Vasilache a prins o zi buna, a avut pofta de joc. Si Pacurar a jucat bine. In general, sunt multumit de toti“, a fost concluzia lui Neagoe la finalul celui de-al doilea amical din Turcia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS