14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJuvetii facura pomana porcului

Juvetii facura pomana porcului

Fane Stoica si o parte din jucatori au participat la traditionala petrecere de taiere a porcului, care a avut loc acasa la patronul echipei.


Oficialii Universitatii Craiova au avut ieri o zi incarcata. Dimineata au depus o coroana de flori in memoria celor decedati in revolutia din decembrie 1989, la prânz au participat la deschiderea magazinului oficial al clubului, iar dupa-amiaza au asistat la ceremonia de taiere a porcului si au impartit cadouri juniorilor de la Stiinta, aceste ultime doua evenimente având loc acasa la Adrian Mititelu.


La prânz, pe strada Sfântul Dumitru, nr.1, a fost mare agitatie, aproape 100 de suporteri asteptând sa vada noul magazin al Universitatii si sa-si procure suveniruri cu gruparea favorita. Deschiderea oficiala s-a facut in prezenta patronului echipei, al antrenorului principal, dar si a unei parti din jucatorii echipei. Tehnicianul Fane Stoica s-a declarat incântat de modul cum arata magazinul si a punctat ca pentru Universitatea acesta este un pas inainte la capitolul organizare. „Daca s-a reusit amenajarea unui asemenea magazin inseamna ca suntem pe drumul cel bun. O echipa care se vrea cu pretentii trebuie sa stea bine si la capitolul organizare. Sunt multumit de ceea ce s-a reusit, de jucatorii pe care i-am adus in aceasta pauza competitionala, si sunt convins ca vom face o figura si mai frumoasa in primavara“, a afirmat Stoica.


„Mourinho“ a pârlit porcul


Tehnicianul Universitatii a fost in prim-plan si la taierea porcului, luând „actiunea“ pe cont propriu. Fara sa stea prea mult pe gânduri, Fane Stoica a luat arzatorul si a aratat ca pârlirea porcului nu este un lucru strain pentru el. „Mourinho“ a dat chiar si „indicatii tehnice“ elevilor sai, care il asistau de pe margine, si a solicitat de câteva ori si ceva „apa sfintita“: „Bai, fratilor, haideti mai repede cu tuica aia fiarta, ca nu are nici un farmec asa“. La eveniment a asistat si Julius Woobay, noul jucator al Stiintei originar din Sierra Leone, caruia presedintele Ion Geolgau i-a explicat ce se intâmpla.


Nici jucatorii nu au stat deoparte si au raspuns prezent la invitatia patronului si a antrenorului, ciocnind cu totii o ceasca de tuica fiarta. „Ce faci bai, Velcovici, nu dai noroc cu mine?“, l-a intrebat Stoica pe fundasul sau, „Baronul“ raspunzând sincer: „Nu pot nea Fane, ca mai baui o ceasca inainte“.


Ceremonia a continuat cu darurile de Craciun pe care Mosul alb-albastru (Costica Popescu) le-a impartit la toti juniorii Universitatii Craiova si s-a incheiat cu o petrecere la restaurantul „Perinita“, pe acordurile lui Ciri Maier si Adi de la Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII