15.1 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAlba-neagra cu Vranjkovic

Alba-neagra cu Vranjkovic

Bosniacul Vranjkovic (foto) ramâne la Pandurii, transferul la Dinamo fiind blocat de clubul gorjean din cauza neseriozitatii oficialilor „câinilor rosii“.


Desi Dinamo Bucuresti ajunsese la o intelegere cu Vranjkovic, Pandurii Târgu Jiu nu mai este de acord cu perfectarea acestui transfer, deoarece clubul din „Stefan cel Mare“ nu si-a indeplinit obligatiile contractuale. Alexandru Pacurar, fotbalistul oferit la schimb cu Vranjkovic, nu s-a prezentat la Bucuresti, asa cum fusese stabilit, si presedintele „pandurilor“, Marin Condescu, a anuntat intreruperea negocierilor cu Dinamo.


„Ei nu si-au indeplinit obligatiile. Nu era datoria noastra sa-l convingem pe Pacurar sa vina la Pandurii, era a lui Dinamo. Când unul din parteneri nu-si indeplineste obiectivele iti pui un semn de intrebare. Una din obligatiile pe care le avea Dinamo era ca joi, la ora 12.00, la sediul din Bucuresti, o data cu jucatorul nostru sa fie prezent si Pacurar, care urma sa vina la Târgu Jiu, iar cele doua contracte de jucator trebuia semnate in acelasi timp“, a motivat Condescu esecul acestei tranzactii.


Dau banii pe Vatavu


Mandatat din partea echipei Pandurii sa negocieze cu Pacurar, directorul SNLO, Daniel Burlan, a asteptat degeaba la Bucuresti sosirea jucatorului. „Eu am fost la sediul clubului Dinamo, sa ma intâlnesc cu Pacurar, dar nu a venit acolo. Am asteptat, dar conducerea de la Dinamo mi-a explicat ca a ramas undeva pe drum in pana cu masina. Dupa aceea am aflat ca fotbalistul de fapt nici nu a plecat din Cluj. Asta inseamna ca Dinamo nu ne-a tratat la modul serios cum i-am tratat noi pe ei si s-a decis sa renuntam la acest transfer. A esuat transferul lui Pacurar, dar l-am câstigat pe Vranjkovic“, a declarat Burlan.


In aceste conditii, clauzele stipulate intre Dinamo si Pandurii nu mai sunt valabile, iar gruparea gorjeana trebuie sa achite in contul clubului bucurestean 50.000 de euro, datoria pentru achizitionarea lui Vatavu. „Noi platim ce avem pentru Vatavu si lucrurile sunt in regula, iar imprumuturile lui Dedu si Iordache sunt valabile doar pâna in vara“, a anuntat Condescu.


Cale libera pentru Rapid


Antrenorul Eugen Neagoe este constient ca Vranjkovic este greu de tinut la Pandurii, o echipa mica, tentatiile dinspre Bucuresti fiind mari. „El este un fotbalist important pentru noi, dar trebuie sa luam in calcul orice discutie pentru ca un jucator daca primeste oferte de la cluburi mult mai puternice cum sunt cele din Bucuresti este greu de tinut. Daca ramâne la noi este bine pentru ca avem un jucator valoros. Deja echipa este mult mai omogena decât era in turul campionatului, lucru care va conta probabil in retur“, a afirmat „Geana“.


De asemenea, Marin Condescu afirma ca este deschis la negocieri cu orice alta grupare interesata de serviciile bosniacului. „Daca vom primi alte oferte pentru Vranjkovic le vom negocia atunci. Deocamdata jucatorul se va prezenta la reunirea lotului. A fost o oferta si din partea Rapidului care oricum nu se grabeste ca Dinamo fiindca nu este angrenata in nici o cupa europeana. Nu avem nici o obligatie fata de nici un club ca sa perfectam transferuri in orice conditii“, a spus presedintele „pandurilor“.


Condescu crede ca bosniacul nu va fi afectat de faptul ca nu va juca la Dinamo: „Vranjkovic este un luptator, un caracter puternic si nu va fi afectat de ratarea acestui transfer“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS