15.1 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSansa reabilitarii

Sansa reabilitarii

Energia Pandurii se prezinta astazi, de la ora 11.00, in fata propriilor suporteri, pentru ultima data in turul Ligii Nationale, pentru jocul cu Bucovina Suceava. Este practic sansa handbalistilor lui Mircea Pasek (foto) de a salva aparentele intr-un campionat de cosmar, in care performantele sportive au fost inlocuite de scandaluri, perindari pe banca tehnica si prestatii penibile.


Un eventual insuces ar obliga conducerea clubului sa renunte la obiectivul stabilit in vara, clasarea pe un loc de cupe europene, si sa se gândeasca serios la evitarea retrogradarii. Cele doua puncte puse in joc sunt vitale, pentru ca „pandurii“ ar tine aproape de locurile care garanteaza drumul spre Europa si in acelasi timp s-ar indeparta de zona retrogradarii.


Din iarna, pe lânga instalarea unui nou antrenor, Energia va incerca intarirea lotului prin doua transferuri, un centru si un inter dreapta, gorjenii orientându-se catre piata sârbeasca. „Am luat toate echipele din Liga Nationala la rând si nu am gasit nici un jucator care sa corespunda asteptarilor noastre. Incercam sa mai aducem un jucator sau doi din strainatate ca sa completam anumite goluri acum, mai ales dupa accidentarea lui Mazilu, pe care nu il vom mai avea aici in retur“, a declarat presedintele Gore Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS