17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStiinta cauta revansa

Stiinta cauta revansa

In campionatul judetean Dolj se vor disputa in week-end ultimele partide din acest an. In prima liga, lidera AS Prometeu nu are deloc un meci usor cu Stiinta Malu Mare, echipa care a aratat o evidenta crestere de forma in ultima vreme. In plus, oaspetii au de luat si o revansa in fata „pompierilor“, dupa ce in meciul tur au fost invinsi intr-un joc care s-a lasat cu trei eliminari, toate in tabara Stiintei. Nici ASF Mârsani nu va avea o misiune facila in duelul cu „scolarii“ de la „Gica Popescu“, mai ales dupa ce trupa lui Narcis Mohora a pierdut derbiul orgoliilor cu Fulgerul, cealalta echipa din localitate. Intr-un meci disputat ieri, CFR Craiova s-a impus cu 7-0 pe terenul celor de la Progresul Castranova, un motiv in plus pentru AS Prometeu de a invinge, pentru a-si pastra intact avansul de patru puncte.


Iata programul etapei a 21-a (ora 12.00): AS Prometeu – Stiinta Malu Mare, Vointa Leu – Progresul Bailesti, Jiul Gângiova – Avântul Isalnita, Progresul Segarcea – Vânatorul Desa, Viitorul Bradesti – UT Dabuleni, Standard Simnicu de Sus – Recolta Ostroveni, Dunarea Bechet – Fulgerul Mârsani, ASF Mârsani – „GP“ Craiova.


In liga secunda, mâine, de la ora 10.30, se vor mai juca partidele din cadrul primei serii, in celelalte patru turul incheindu-se deja. Iata meciurile: Flacara Motatei – Unirea Vela, Victoria Basarabi – Vointa Radovan, Tractorul Cetate – Avântul Verbita, Unirea Galiciuica – Fulgerul Maglavit, Victoria Perisor – Sic Pan Unirea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS