16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportStiinta, in urna B

Stiinta, in urna B

Universitatea Craiova va afla luni cu cine se va bate pentru un loc in sferturile de finala ale „competitiei KO“.


Federatia Româna de Fotbal a stabilit ieri componenta urnelor pentru tragerea la sorti a optimilor de finala ale Cupei României, care va avea loc luni, de la ora 13.00, la Casa Fotbalului. Cele 16 echipe calificate au fost impartite in trei urne, in functie de performantele din sezonul trecut. Steaua, Rapid, Dinamo, CFR Cluj, FC National si Farul Constanta sunt considerate capi de serie si au fost repartizate in urna A, in timp ce singurele echipe din liga secunda ajunse in aceasta faza a competitiei, FC Caracal si Apulum Alba Iulia, vor face parte din urna C. Ambele vor avea parte de adversari puternici, din prima urna valorica, toate celelalte patru echipe ramase urmând sa se lupte pentru un loc in sferturile de finala cu gruparile din urna B, din care fac parte restul calificatelor, Poli Timisoara, Otelul Galati, Poli Iasi, FC Arges, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Craiova, UTA Arad si Unirea Urziceni. Ultimele doua partide ale optimilor vor aduce fata in fata echipele ramase in urna B.


Ca atare, Stiinta, daca va avea aceeasi soarta ca si la stabilirea partidelor din saisprezecimi, când a fost ultima echipa extrasa din urna, ar putea evita o intâlnire prematura cu Steaua, Dinamo sau Rapid. Cel mai facil adversar din urna A este, fara indoiala, FC National, echipa pe care oltenii au invins-o fara probleme chiar in Cotroceni, dar si in fata unor grupari ca FC Arges, Pandurii, UTA sau Unirea Urziceni, Universitatea are sansa sa mearga mai departe in aceasta competitie care asigura participarea in cupele europene.


Cluburile organizatoare vor fi stabilite tot prin tragere la sorti, urmând ca meciurile sa se dispute in sistem eliminatoriu intr-o singura mansa, pe teren neutru, in zilele de 7 si 8 noiembrie, de la ora 13.00. Singurele exceptii privind ora de incepere se aplica partidelor care vor fi televizate, acest lucru urmând sa se decida in sedinta Comitetului de Urgenta al FRF din 1 noiembrie, in functie de calendarul competitional al Ligii I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII