16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDavidenko a abandonat

Davidenko a abandonat

Favoritul numarul 1 al turneului de tenis de la Sankt Petersburg, rusul Nicolai Davidenko, a parasit competitia dotata cu premii in valoare de 1.000.000 de dolari, din cauza unei dureri la piciorul drept. Davidenko a abandonat in turul secund, in meciul cu sud-africanul Wesley Moodie, la scorul de 6-2, 3-3 pentru el, dupa nici o ora de joc, din cauza unor dureri la picior care nu i-au trecut cu tot efortul echipei medicale.


In competitia din Rusia se afla si cel mai bine clasat tenisman român, Andrei Pavel, ajuns si el in turul doi al intrecerii. „Cneazul“ l-a invins in runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 7-5, pe croatul Marin Cilici, jucator venit din calificari, si urma sa dea piept aseara cu bielorusul Max Mirnii, care a trecut de alt reprezentant al gazdelor, Dmitri Tursunov, scor 4-6, 6-3, 6-4. Pentru intrarea in turul secund, Pavel s-a ales cu 25 de puncte ATP si un cec in valoare de 17.000 de dolari. La editia trecuta a turneului de la Sankt Petersburg, românul s-a oprit in aceasta faza, fiind invins de suedezul Thomas Johansson, care a si câstigat competitia.


Alte rezultate: Potito Starace (Italia) – Jarkko Nieminen (Finlanda) 7-5, 3-2, abandon Nieminen; Tommy Haas (Germania) – Nenad Zimonjic (Serbia) 6-2, 6-7, 6-2; Lucasz Kubot (Polonia) – Raemon Sluiter (Olanda) 4-6, 6-3, 3-6; Lucas Dlouhy (Cehia) – Ernest Gulbis (Letonia) 7-5, 3-6, 3-6.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS