17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVeteranul Torcea continua sa uimeasca

Veteranul Torcea continua sa uimeasca

La Onesti s-au desfasurat, in perioada 15-17 septembrie, Campionatele Nationale de Culturism pentru seniori si perechi. Clubul Gladiator Craiova a participat la aceasta competitie cu doi sportivi, Costel Torcea (foto dreapta) si Daniel Chivu, care au avut o concurenta acerba. La Campionatele Nationale de la Onesti au participat peste 100 de culturisti, dintre care aproape 80 au fost in competitia rezervata seniorilor.


Costel Torcea a obtinut medalia de bronz la categoria 75 de kilograme seniori si medalia de argint la perechi, unde a facut cuplu cu galateanca Judith David. Sa remarcam ca Torcea, care are 42 de ani, a fost cel mai in vârsta concurent de la competitia de la Onesti. De asemenea, partenera sa de la concursul rezervat perechilor, Judith David, este una dintre „veteranele“ acestor competitii, având 38 de ani.


Cel de-al doilea sportiv care a reprezentat CS Gladiator Craiova la CN de culturism, Daniel Chivu, s-a clasat pe locul al patrulea la categoria 80 kg. Antrenorul sau, Costel Torcea, a precizat ca acest rezultat este multumitor, fiind convins ca Daniel Chivu isi va imbunatati performantele in viitorul apropiat.


CS Gladiator Craiova a obtinut o performanta deosebita si in urma cu o saptamâna, când una dintre sportivele sale, Alina Duta, a ocupat locul al patrulea la Campionatele Nationale de Fitness, care s-au desfasurat la Constanta. Desi este inca junioara, fiind vicecampioana nationala la aceasta categorie, Alina Duta a avut curajul sa intre in competitia senioarelor in concursul de la Constanta, iar performanta pe care a obtinut-o este demna de remarcat.


Rezultatele inregistrate de CS Gladiator nu au ramas fara ecou, reprezentantii acestui club fiind in discutii avansate cu CS Armata Craiova pentru o colaborare de durata. Daca discutiile se vor finaliza cu succes, sportivii de la CS Gladiator vor fi, incepând de anul viitor, legitimati si la CS Armata, urmând sa reprezinte in competitii ambele cluburi. (D.B.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS