19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMitchell a ramas optimist

Mitchell a ramas optimist

Fundasul australian a pus infrângerea suferita duminica seara pe seama mediei de vârsta si a lipsei de experienta a alb-albastrilor, spunând totodata ca Dinamo a avut multa sansa.


Cu toate ca a recunoscut superioritatea „câinilor rosii“, Josh Mitchell (foto) a ramas la fel de optimist in privinta viitorului Universitatii, considerând ca jocul Stiintei este in progres si asta se va observa in urmatoarele meciuri. Fundasul australian a afirmat ca publicul de pe stadionul „Ion Oblemenco“ a fost extraordinar. Pentru el a fost ceva inedit sa evolueze cu stadionul plin, motiv pentru care regreta tot ce s-a intâmplat pe teren. Mitchell s-a aratat incântat de ideea federatiei cu privire la partida amicala de mâine, de la ora 21.00, dintre selectionata LPF si cea a fotbalistilor straini din România, afirmând totodata ca este onorat de faptul ca a fost convocat de Giuseppe Giannini.


– Ce parere ai despre meciul cu Dinamo?


– Nu a fost chiar un dezastru. Suntem o echipa tânara si buna, in acelasi timp. Am avut si momente bune in timpul jocului, dar am comis câteva erori pentru care am fost penalizati drastic. Asteptam mai mult de la noi insine. Acum nu mai conteaza ce s-a intâmplat. Noi avem incredere in propriile forte. Oricum, sper ca asta nu se va mai intâmpla.


– Ganea este cel mai bun atacant impotriva caruia ai jucat?


– Este un jucator bun, a avut si norocul de partea sa, dar nu este cel mai bun atacant. De altfel, Dinamo a avut multa sansa in acest meci, pentru ca a reusit sa marcheze din greselile noastre.


– Ce parere ai avut despre public?


– Suporterii au fost fantastici. Cu o ora si jumatate inainte de inceperea meciului, stadionul era deja plin. A fost prima data când am jucat intr-un meci cu stadionul plin. A fost extraordinar, am crezut ca vom câstiga.


– A avut o presiune negativa asupra voastra?


– Eu nu am simtit aceasta presiune, am vrut doar sa joc mai bine si sa fac mai mult. Practic, a fost un sentiment euforic. Din nefericire, nu ne-am ridicat la inaltimea asteptarilor. Sper ca publicul va reveni pe stadion si va fi alaturi de noi si de acum inainte.


– Ai fost convocat la selectionata jucatorilor straini din România. Ce parere ai?


– Da, este o idee buna a federatiei sa organizeze un astfel de meci, mai ales ca este pauza competitionala. Sunt fericit sa fiu inclus in aceasta selectionata si sper sa ma remarc. Am auzit de Cosmin Olaroiu, dar pentru mine nu reprezinta nimic.


– Crezi ca va fi mai bine cu Bistrita?


– Sper sa facem un joc bun si sa ne revansam fata de toata lumea. Nu stiu daca vom câstiga, dar cu siguranta vom face tot posibilul sa fie bine. Noi jucam intotdeauna la victorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU