10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVor sa stopeze invincibilitatea clujenilor

Vor sa stopeze invincibilitatea clujenilor

Liga I


Pandurii – CFR Cluj


• Stadion „Municipal“, astazi, ora 17.00 (TVR 2).


• Formatii probabile:


Pandurii: Guso – Popete, Rus, Chibulcutean, Dragomir – Fl. Stânga, Vancea, Vranjkovic, Zoicas – Jovanovic, Vintilescu. Antrenor: Eugen Neagoe.


CFR: Turcas – M. Jose, V. Jula, Milosevici, Miclaus – P. Oliveira, Minteuan, Mojica – Semedo, Anca, Tilinca. Antrenor: Dorinel Munteanu.


• Vor arbitra: A. Constantin – Ad. Vidan, S. Caia.


• Observatori: D. Mihalache si A. Huzu


Elevii lui Eugen Neagoe sustin inca un joc dificil pe „Municipal“ la capatul caruia spera sa puna punct seriei de victorii a trupei lui Dorinel Munteanu.


Pandurii Târgu Jiu se va afla astazi in fata altui examen extrem de dificil, pe „Municipal“ sosind lidera la zi a Ligii I, CFR Cluj. Elevii lui Dorinel Munteanu au inceput in forta sezonul, cu patru victorii consecutive, si vor sa ramâna neinvinsi si dupa aceasta runda. Gorjenii, chiar daca au facut un meci mai putin reusit la Iasi, unde au pierdut dupa doua penaltiuri, ultimul discutabil, au aratat insa ca stiu sa joace si fotbal, mai ales in fata echipelor mari. Din aceasta categorie face parte si adversara de astazi, de care tehnicianul Eugen Neagoe anunta ca nu se teme. „Meciul incepe de la 0-0, avem sanse egale. A nu se uita partida cu Rapid, in care aproape toti ne vedeau invinsi. Si am fi putut sa-i invingem pe giulesteni! Sper s-o facem acum, cu CFR Cluj. Nu va fi un meci usor, dar vreau sa stopam invincibilitatea clujenilor“, a afirmat antrenorul craiovean.


Neagoe va putea conta astazi pe serviciile atacantului Sorin Vintilescu, recuperat dupa o accidentare, apt de joc fiind si ex-dinamovistul Ilie Iordache, care are sanse mari sa debuteze in tricoul „pandurilor“. In schimb, fostul bistritean Mândrean este in continuare indisponibil, neputând fi folosit mai devreme de meciul cu Otelul, din runda viitoare (9 septembrie), in timp ce Luca mai are de ispasit o etapa de suspendare, dupa cartonasul rosu primit in meciul cu Gloria. Pe lista incertitudinilor se mai afla si Adrian Popescu, care a suferit o intindere musculara in jocul de la Iasi, dar care s-a antrenat in ultimele zile.


Copiind modelul celor de la FC National, oficialii gruparii gorjene au anuntat ca vor solicita efectuarea testului antidoping jucatorilor clujeni, dar, in special, lui Dorinel Munteanu, insa antrenorul „ceferistilor“ va sta, din câte se pare, din nou pe banca de rezerve, preferând sa-si dirijeze elevii din afara terenului.


Dorinel le va da liber jucatorilor


Antrenorul-jucator al clujenilor si-a propus sa obtina la Târgu Jiu cea de-a cincea victorie consecutiva si le-a promis elevilor sai patru zile libere daca vor reusi acest lucru. Liderul selectiilor in echipa nationala este constient ca il va astepta un meci greu pe „Municipal“ si a anuntat ca nu a uitat faptul ca „pandurii“ au câstigat sezonul trecut la Cluj.


„Pandurii Târgu Jiu este o echipa buna si meciul va fi foarte greu. Chiar daca nu si-a facut planuri de Liga I decât cu câteva zile inaintea inceputului de sezon, prin ce a jucat cu Rapidul, cu Dinamo sau cu Iasiul a demonstrat ca are fotbalisti muncitori care se daruiesc suta la suta pe teren. Dar probabil ca jucatorii mei nu au uitat infrângerea suferita anul trecut, chiar daca ne-am luat revansa in retur si am semnat, poate, retrogradarea echipei Pandurii“, a afirmat Dorinel Munteanu.


Acesta spera ca elevii sai sa se poata mobiliza si sa aiba taria de a termina si cel de-al cincilea joc fara sa cunoasca infrângerea, iar drept rasplata le-a promis patru zile libere. In caz contrar, in loc de odihna, fotbalistii clujeni va trebui sa dea ture de teren la Vatra Dornei. Ultima achizitie a ardelenilor, portarul Stancioiu, a fost inclus de Munteanu in lotul deplasat la Târgu Jiu, dar se pare ca va fi doar rezerva la disputa de pe „Municipal“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS